PAPARACO! PEĐA BLIZANAC UHVAĆEN SA ŽENOM U NESVAKIDAŠNJEM IZDANJU! Kostimirali se, a evo ko je još bio sa njima!(FOTO)

Autor:

Zabava

16.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana i Pedja su sa klincima uživali na planini, gde će biti još nekoliko dana!

PAPARACO! PEĐA BLIZANAC UHVAĆEN SA ŽENOM U NESVAKIDAŠNJEM IZDANJU! Kostimirali se, a evo ko je još bio sa njima!(FOTO)

Foto: Instagram

Pevač Peđa Jovanović uživa sa suprugom Anom Jovanović nakon što su se pomirili, a sada smo uslikali folkera sa decom, dok su uživali na jednoj planini na odmoru. 

Oni su se svi zajedno spremali za skijanje, a dok je Peđa deci pomagao da se što bolje opreme za stazu, Ana je tu priliku iskoristila da se javi na telefon i da posalje nekoliko poruka. 

Foto: republika

Pedja Jovanović

 

Oni su tokom celog dana uživali sa klincima na snegu, a na planini će, kako smo saznali provesti još nekoliko dana.

Inače, pevač je nedavno za Republiku ispričao da mu je Ana najviše zamerala što se alkoholisao, kao i da je ta ružna prošlost sada nešto čega se retko seća.

Foto: republika

Pedja i Ana Jovanović

 

-  Kad sam shvatio koliko je alkohol zapravo za nas loš, kad sam dotakao dno, ja sam hteo da se lečim, da idem do kraja i mislio sam da će to trajati godinama. Odvikavanja, lečenja, ustanove, bio sam spreman na sve. Imaju neki blokatori koji se ugrađuju ne znam kako, čak i to sam hteo, međutim uzeo sam neku literaturu da se malo pripremim šta me čeka i dosta mi je pomoglo tih nekih nekoliko pametnih stvari, knjiga koje su napisali mnogo pametniji od mene vezanih za alkohol, gde je objašnjeno kroz neke primere. Bukvalno kao da je neko isključio neki prekidač u mom mozgu, prestalo je da mi se traži, moj organizam je prestao da traži alkohol preko noći. Mnogi moji drugari imaju sličan problem, pa mi traže savet kako da ga reše, meni je pošlo za rukom - iskren je bio pevač. 

Foto: republika

Pedja Jovanović

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading