PRVO SE PLJUVALI, A SAD SE GRLE! Darko Lazić i Ljuba Aličić nikad prisniji, lumpovali u provodu za sve pare! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko je objavimo na Instagramu nekoliko snimaka na kojima se vidi kako uživa sa Aličićem, kog je kasnije i snimao dok je pevao njegove omiljene pesme.

PRVO SE PLJUVALI, A SAD SE GRLE! Darko Lazić i Ljuba Aličić nikad prisniji, lumpovali u provodu za sve pare! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pevači Darko Lazić i Ljuba Aličić svojevremeno su navodno bili na ratnoj nozi, jer je stariji folkerov kolega rekao da je sujetan. Na kraju su sve demantovali i pokazali koliko se poštuju, a ako je suditi po snimcima koji su nastali dok su se provodili na jednom veselju, slažu se bolje nego ikada! 

Naime, Darko je objavimo na Instagramu nekoliko snimaka na kojima se vidi kako se grli sa Aličićem, kog je kasnije i snimao dok je pevao njegove omiljene pesme. 

 

 

- Ljuba je moja legenda! Nikad se mi nismo svađali, a zli jezici su pokušali da nas posvađaju. Ljuba je o meni pričao ružne stvari jer je neko preneo nešto što ja nisam rekao, tako da ga razumem. Zbog toga me je prozivao - poručio je Lazić za medije. 

Podsećamo, Aličić je za Darka pričao da treba da ostavi piće, nakon što je čuo da ga navodno blati na svakom koraku. 

 

Ja sam jednom o tome pričao i ne pada mi na pamet opet to da komentarišem. Rekao sam tada šta imam i ostajem pri tome da od Lazića ništa neće biti ako nastavi kako je navikao. On mora skroz da se kane tog pića i da ne govorim šta sve ne. Ja mu nisam ni otac ni majka pa da mu govorim šta da radi, neka radi šta hoće. A to sa veselja neću da komentarišem, rekao sam već. Ja ću da se ponašam onako kako ja mislim da treba, imam svoj autoritet i ne gazim ga ni zbog koga - kazao je pevač. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading