POKOJNI PEVAČ JE OVU PESMU PEVAO U BEOGRADU, A ON JE ODUŠEVIO PUBLIKU NA ZLATIBORU: Bojan Marović OŽIVEO USPOMENU na TRAGIČNO STRADALOG KOLEGU (FOTO)

Autor:

Zabava

14.01.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Družili su se od prvih koraka na estradi, a onda ih je sudbina zauvek razdvojila.

POKOJNI PEVAČ JE OVU PESMU PEVAO U BEOGRADU, A ON JE ODUŠEVIO PUBLIKU NA ZLATIBORU: Bojan Marović OŽIVEO USPOMENU na TRAGIČNO STRADALOG KOLEGU (FOTO)

Foto: printskrin/instagram

Crnogorski pevač Bojan Marović pevao je za srpsku Novu godinu na Kraljevom trgu na Zlatiboru pred nekoliko hiljada ljudi, a u jednom trenutku je pred publikom uradio nešto što ga podsetilo na Tošeta Proeskog

Naime, on je zapevao pesmu "Idi, idi nesanice", kojom je odao počast pokojnom kolegi, a kasnije je na društvenoj mreži opisao kako ga ti stihovi povezuju sa Proeskim. 

 

Foto: printskrin/instagram

Bojan Marović odao počast pokojnom kolegi i prijatelju Tošetu Proeskom

 

Moj drug Toše je pevao ovu stvar u Beogradu, red je da nastavim tradiciju - napisao je Bojan na svom Instagram profilu.

Ovaj Marovićev gest je publika pozdravila gromoglasnim aplauzom, pa je i on uzvratio komplimentom u jednom storiju na Instagramu:

- Umro bih da nisam pevao sa ovim divnim ljudima ovde!

 

Foto: printskrin/instagram

Bojan Marović pohvalio publiku sa Zlatibora

 

Bojan je iskoristio priliku da izvede još mnogobrojne hitove koje je više hiljada ljudi ispratilo uglas sa njim, a on im je na kraju otkrioda snima nove pesme.

Podsećanja radi, Bojan Marović i Toše Proeski počinjali su muzičku karijeru u isto vreme, a slučajni susret na jednom gostovanju se pretvorio u druženje, koje je kasnije preraslo u prijateljstvo. Pošto su jedan drugom bili velika podrška na putu ka zvezdama, ni danas ne prođe nijedan intervju da Bojana ne pitaju nešto njihovom prijateljstvu.

 

Republika

Foto: Printscreen Youtube

Toše Proeski je bio vanserijski talenat

 

Inače, Crnogorac koji je mlad stekao veliku popularnost, te je nakon pobede na "Sunčanim skalama" postao jedan od omiljenih izvođača u regionu, nikada nije krio da je u životu imao mnogo teških momenata kada je bukvalno jedva krpio kraj s krajem. 

Međutim, najveću tragediju doživeo je kada je imao svega 16 godina. Naime, njegov otac je sebi oduzeo život, a pevač je jednom prilikom smogao snage da progovori i o ovoj bolnoj temi.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading