TOP 10 BRDSKIH GOVEDA U SRBIJI! Miroljub Petrović napravio listu: Ono što ti je u Hrvatskoj Ante Topić Mimara, to ti je kod nas Dragan Đilas!

Autor:

Vesti

14.01.2024

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroljub Petrović o svojoj listi - 10 brdskih goveda u Srbiji.

TOP 10 BRDSKIH GOVEDA U SRBIJI! Miroljub Petrović napravio listu: Ono što ti je u Hrvatskoj Ante Topić Mimara, to ti je kod nas Dragan Đilas!

Foto: Tanjug/R.Prelic, S.Radovanovic,S.Acimovic, e-stock/J. JOVANOVIĆ

Gostujući u jednoj emisiji na platformi "Jutjub" Miroljub Petrović je istakao da je napravio svoju listu od Top 10  brdskih goveda u Srbiji.

Na ovoj listi su se našli političari, novinari, voditelji, ali i karikaturisiti.

- Napravio sam listu od top 10 brdskih goveda u Srbiji. Ubedljivo na prvom mestu je Marko Vidojković. Broj dva brdsko govedo u Srbiji je Dejan Petar Zlatanović. Na trećem mestu najveća lažovčina u Srbiji i najveći reketaš u Srbiji, Milovan Brkić. Broj četiri na ovoj mojoj listi je Zoran Kesić. Peti na listi je Predrag Peca Popović, on je desna ruka Milovana Brkića. I sada dolazimo do šestog mesta najveći lopov ovde. Ono što ti je u Hrvatskoj Ante Topić Mimara, to ti je u Srbiji Dragan Đilas. Sedmo mesto moj prijatelj Boško Obradović. Osmo mesto je nosilac međunarodnih priznanja i drugih polnih obolenja Predrag Koraksić Koraks, deveti je Vuk Jeremić, a na desetom mestu je Ivan Ivanović - rekao je Miroljub Petrović.

1. Marko Vidojković

Na samom vrhu Petrovićeve liste se našao kolumnista Šolakovih medija, Marko Vidojković - perjanica opozicije, čovek koji je ismevao najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i to samo jer je, kako je sam naveo, ispričao tužnu priču o tome kako su se 1999. velike zemlje udružile da bombarduju jednu malu zemlju.

Takođe, poznaje i po vređanju patrijarha Porfirija i porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića i

2. Dejan Petar Zlatanović

Vlasnik portala Srbin.info Dejan Petar Zlatanović se takođe našao na listi brdskih goveda. Poznat je po tome što je zajedno sa opozicijom pozivao na nasilje na ulicama, kao i po pretnjama predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

3. Milovan Brkić

Treće mesto je zauzeo glavnog i odgovornog urednika "Tabloida", Milovana Brkića. Jednog od ključnih ljudi u opozicionim redovima koji ne biraju sredstva da ostvare svoje političke ciljeve. Brkić je takođe, poznat kao idejni tvorac nasilja koje opozicija sprovodi u Srbiji.

4. Zoran Kesić

Voditelj emisije na Šolakovoj televiziji "Nova S" je poznat kao neko ko podržava nasilne proteste koje organizuje opozicija na ulicama Beograda, ali i neko ko redovno udara na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

5. Predrag Peca Popović

Peca Popović muzičar i novinar je zagovornik teze da je jugoslovenska muzika bila super, a da je zatucane Srbe onda upropastio sav taj turbo folk.

6. Dragan Đilas

Miroljub Petrović je Dragana Đilasa nazvao najvećim lažovom ikada u Srbiji, te ga uporedio sa Antom Topićem Mimarom iz Hrvatske. Đilas je jedan od glavnih organizatora nasilnih protesta NATO opozicije, i maltretiranja građana Beograda nakon izbora.

Đilas je poznat i po bezočnim lažima o fantomskim biračima na poslednjim izorima. Đilas je i u vreme svoje vlasti punio džepove i lagao naraod, pa je zgrnuo ozbiljno bogatstvo - samo dok je bio na vlast 619 miliona evra, a ta cifra do sada je prerasla i na milijardu...

7. Boško Obradović

Nekadašnjeg lidera Dveri Boška Obradovića Petrović je nazvao svojim prijateljem, ali ga je uprkos tome svrstao na listu goveda. 

8. Vuk Jeremić

Nekadašnji lider Narodne stranke Vuk Jeremić je poznat po svojim aferama dok je bio na vlasti, kao i napadima na predsednika Srbije i vređanjima njegove porodice. 

9. Predrag Koraksić Koraks

Koraks, sramni karikaturista koji svojim karikaturama popunjava izdanja novina koje rade pod Šolakovom palicom, u više navrata vređao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i građane Srbije u svojim karikaturama.

10. Ivan Ivanović

Samozvani komičar u više navrata je pozivao na linč predsednika Srbije, ismevao građane Srbije i pozivao na nasilne proteste. Takođe, podržavao je nasilje Dragana Bjelogrlića nad Gagom Antonijevićem, prenosi 24sedam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading