SUPRUGA MILANA ŠUŠE POSLALA TAJNU PORUKU UBICI: Sa ovom pesmom ga je ispratila na večni počinak, DA LI JE NA POMOLU KRVNA OSVETA?

Autor:

Hronika

22.02.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo se dogodilo u subotu u jutarnjim časovima.

SUPRUGA MILANA ŠUŠE POSLALA TAJNU PORUKU UBICI: Sa ovom pesmom ga je ispratila na večni počinak, DA LI JE NA POMOLU KRVNA OSVETA?

Foto: Društvene mreže

Sahrana Milana Šuše koji je sa nekoliko metaka likvidiran ispred porodične kuće u Zemunu, održana je juče na pravoslavnom groblju u Starim Banovcima. Likvidirani muškarac je na večni počinak ispraćen uz muzičare, a posebnu pažnju svima je privukao trenutak kada je krenula pesma iz filma "Kum".

Naime, ovu pesmu posvetila mu je njegova supruga Nataša sa kojom ima dvoje maloletne dece, koja je tu istu numeru objavila i na svoj Instagram profil uz opis:

- Nikada ti ruku pustila nisam... 

S obzirom da se u kultnom filmu "Kum" radi o krvnoj osveti, postavlja se pitanje da li je udovica ovom pesmom želela da poruči ubici da ga se ne plaši, te da se sprema krvna osveta?

Podsetimo, ubistvo se dogodilo ispred Šušine kuće, a na mesto događaja ubrzo je stigla njegova supruga koja je pokušavala da se probije do njegovog tela.

Iako je u početku pokazivao znake života, Šuša je preminuo pre dolaska Hitne pomoći.

Komšije su izjavile da su čule više pucnjeva tog dana.

Incident se dogodio kada je Šuša izvezao svoj automobil iz dvorišta i izašao iz vozila kako bi zatvorio kapiju.

U trenutku kada je Milan Šuša krenuo nazad prema svom automobilu, suočio se direktno sa napadačem koji je bio maskiran hirurškom maskom i sunčanim naočarima, držeći pištolj uperen u njega. Osumnjičeni je bio obučen u farmerke, bele patike i nosio je široku braon jaknu, prosečne građe i visine oko 180 centimetara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading