ZORANOVA KUĆA ZAPEČAĆENA: Ovako izgleda mesto na kojem je likvidiran vlasnik restorana u Rumi, KOMŠIJE U ŠOKU ZBOG STRAVIČNOG ZLOČINA (FOTO)

Autor:

Hronika

07.03.2024

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ubicom raspisana potraga.

ZORANOVA KUĆA ZAPEČAĆENA: Ovako izgleda mesto na kojem je likvidiran vlasnik restorana u Rumi, KOMŠIJE U ŠOKU ZBOG STRAVIČNOG ZLOČINA (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Zoran O. (68), nekadašnji vlasnik kafića iz Rume, pronađen je ubijen u svojoj porodičnoj kući.

Telo je u utorak uveče pronašao njegov prijatelj. Prema nezvaničnim saznanjima u Zoranovoj kući u prostoriji u kojoj je likvidiran zid je isprskan njegovom krvlju, što implicira da se borio sa svojim ubicom, pokušavajući da pobegne.

Kako javlja reporter Republike iz Rume, Zoranov komšiluk je i dalje u šoku, nakon saznanja da je njihov sugrađanin ubijen u porodičnoj kući.

Na vratima njegovog doma u Rumi, nalazi se veliki natpis sa upozorenjem, da je prostorija zapečaćena od strane pripadnika policije u Rumi, koja trenutno istražuje slučaj njegovog ubistva.

- Prostorija se ne sme otvarati bez odobrenja policijskih službenika ovog Odseka ili drugog nadležnog organa - piše na natpisu.

Zoranove komšije kažu da se od letos dosta promenio.

- Želeo je nekoga da tuži, imao je dosta novca koliko znamo, možda je to motiv ubistva. Poslednji put su ga videli u subotu, kad smo videli i njegovog sina da je tu - navode komšije ubijenog iz Rume.

Prema dostupnim informacijama, budući da se Zoran, koji je živeo sam, nije javljao u poslednje vreme, njegovi prijatelji su odlučili da provere kako je te su ga posetili. Pri dolasku su zatekli nezaključana vrata, a unutra su našli njegovo beživotno telo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading