DRAGANA MIRKOVIĆ STIGLA U NIŠ: Pogledajte u kakvoj BESNOJ MEČKI je stigla na koncert! (VIDEO)

Autor: O.B./P.R.

Zabava

15.03.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković pojavila se tik pred početak spektakl u Nišu!

Poznata pevačica Dragana Mirković je stigla u Niš kako bi održala koncert povodom proslave 40 godina svoje uspešne karijere. Svojim dolaskom u besnoj crvenoj mečki, ona je izazvala veliku pažnju i uzbuđenje među svojim fanovima, koji nestrpljivo iščekuju večerašnji spektakl.

Ovaj koncert ima poseban emotivni značaj za Draganu Mirković, jer obeležava čitavih 40 godina njenog prisustva na muzičkoj sceni. Tokom svoje bogate karijere, Dragana je ostvarila brojne uspehe i stekla veliki broj vernih fanova širom regiona. Njeni hitovi su obeležili generacije, a njen dolazak u Niš izazvao je veliko interesovanje javnosti.

 


Fanovi su već počeli da pristižu ispred Hale Čair, gde su s nestrpljenjem čekali dolazak svoje omiljene pevačice Dragane. Mnogi od njih su došli iz različitih delova zemlje kako bi prisustvovali ovom značajnom događaju i pružili podršku Dragani Mirković.

Dragana Mirković je poznata po svojoj energičnoj i emotivnoj izvedbi na koncertima, te se očekuje da će i večerašnji nastup biti nezaboravan. Njeni fanovi su već ispunili halu i jedva čekaju da se koncert počne.

Dolazak Dragane Mirković u Niš i koncert povodom 40 godina njene karijere predstavljaju radostan trenutak kako za pevačicu, tako i za sve prisutne koji će uživati u njenom nastupu. Ovaj događaj će sigurno ostati urezan u sećanju svih koji su imali priliku da prisustvuju ovom spektaklu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading