LAZAR SAMARDŽIĆ RAZGALIO DELIJE: "ZAVRŠIĆU karijeru u Crvenoj zvezdi"!

Autor:

Sport

13.03.2024

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva vest za simpatizere crveno-belih.

LAZAR SAMARDŽIĆ RAZGALIO DELIJE: "ZAVRŠIĆU karijeru u Crvenoj zvezdi"!

Foto: Starsport

Fudbaler Udinezea i reprezentativac Srbije - Lazar Samardžić raspalio je maštu delija jer je rekao kako želi da završi karijeru u Crvenoj zvezdi.

Izabrao je Lazar reprezentaciju Srbije pre Nemačke i ne kaje se zbog takve odluke.

- Izabrao sam da predstavljam Srbiju 2023. i shvatio sam da je nivo visok. Dušan, ali i Milinković-Savić, Tadić, Mitrović. Shvatio sam da sam napravio sjajan izbor, uprkos tome što sam oduvek živeo u Nemačkoj. U mojoj porodici se govori srpski, a i u kulturološki se tako osećam - rekao je Samardžić u intervjuu za „Cronache di spogliatoio“.

Republika

Foto: Starsport

Lazar Samardžić

 

Divio se Lionelu Mesiju, ali je odbio Barselonu i Milan.

- Dok sam odrastao u Nemačkoj, trudio sam se da budem kao on. Sa 16 godina imao sam priliku da probam, Barselona je pokucala na moja vrata. Bio je to Patrik Klajvert, šef omladinskog sektora Barselone. Pokazao nam je plan i ideju koju su imali. Ali moji roditelji su mislili da sam premlad da odem, da je prerano i ja sam bio saglasan sa njima - rekao je Lazar.

Potom je govorio i o Milanu.

- Godinu dana kasnije, Milan je pokušao. Zajedno sa porodicom sam otišao u Milanelo, na poziv Paola Maldinija. Pokazali su nam objekte, imao sam 17 godina i otac mi je govorio da je italijanski fudbal do pre nekoliko godina vladao svetom. I tog dana smo rekli da ne žurimo. Ubrzo sam debitovao za Hertu i svakog vikenda sam išao na Olimpijski stadion da gledam meč. Mnogo sam voleo taj stadion. Kada smo išli u Srbiju, uvek su me vodili na Marakanu da navijam za Crvenu zvezdu. Moj tata je veliki navijač. Obećao sam mu da ću tamo završiti karijeru. Zaljubio sam se u njihovo navijanje - zaključio je Samardžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading