DELIJE TRLJAJU RUKE: OMILJENI tandem NAPADA Niš!

Autor:

Sport

13.03.2024

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na startu sezone su bili ubitačni..

DELIJE TRLJAJU RUKE: OMILJENI tandem NAPADA Niš!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da savladaju večitog rivala Partizan u 172. večitom derbiju 2:2(1:1), a iako su imali više od igre,  napad je jednostavno zakazao.

Vladan Milojević u svakom slučaju može da bude zadovoljan prikazanom partijom svojih izabranika, ali će danas u Nišu, što prinudno, što svojom voljom morati malo da promeša karte.

Republika

Foto: Starsport

Vladan Milojević

 

Meč Nišlija i crveno-belih počinje u 19.00 časova,  a sastav Crvene zvezde trebalo bi da izgleda ovako:

Crvena zvezda (4-2-3-1): Glazer – Mimović, Điga, Spajić, Rodić – Stamenić, Kanga – Bukari, Hvan, Olajinka – Kraso.

Žan Filip-Kraso bio je udarna igla crveno-belih po dolasku u crvenu zvezdu, a onda se sve promenilo. reprezentativac Obale Slonovače se preselio na klupu, a starter za klub iz Ljutice Bogdana nije bio još od novembra 2023. godine.

Kraso je u međuvremenu sa nacionalnim timom osvojio afrički Kup nacija, te je pun samopouzdanja da dokaže da je šansu ponovo zaslužio.

Olanjinka-Kraso u špicu su u prvih nekoliko kola Superlige Srbije terorisali odbrane protivnika, tako da se od njih očekuje da to učine i danas u Nišu.

U Nišu na poslednjih deset utakmica videli smo tri remija i sedam Zvezdinih trijumfa. Ove sezone 1:0 u prvenstvu, pa još pet golova u prvom poluvremenu Kup okršaja.

Nišlije bi mogle da "okaju grehe" Partizana, a ostaje da se vidi kako će se utakmica razvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading