ŠTA ĆE REĆI DELIJE I GROBARI? Poznata OCENA koju je dobio sudija 172. derbija!

Autor:

Sport

11.03.2024

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema navodima iz Humske nije se proslavio odlukama na terenu.

ŠTA ĆE REĆI DELIJE I GROBARI? Poznata OCENA koju je dobio sudija 172. derbija!

Foto: Starsport

Velika bura digla se oko 172. Večitog derbija, a najveću buku izazvale su odluke sudije Pavla Ilića iz Kragujevca.

Debitant u okršaju Crvene zvezde i Partizana, koji je prethodne subote završen nerešenim rezultatom na Marakani (2:2), našao se na "udaru" komšija sa obe strane Topčiderskog brda. Ipak, ovaj arbitar je okršaj najtrofejnijih srpskih klubova završio samo sa jednom greškom, prema zvaničnom izveštaju kontrolora.

Naime, prema saznanjima "Sport Kluba", kontrolor suđenja Dejan Delević prosledio je Sudijskoj komisiji na ocenu izveštaj u kojem je naveo da je Ilić pogrešio samo kod drugog žutog kartona Ksandera Severine.

Foto: Starsport

Pavle Ilić je prema Deleviću dobro obavio posao u Večitom derbiju

Preciznije, arbitar iz Kragujevca nije imao razlog da se uhvati za džep u tom 75. minutu i da isključi Holanđanina iz redova "parnog valjka".

Kako je Delević saopštio, greška je bila evidentna, dok je u ostalim odlukama sudija Ilić bio u pravu po mišljenju kontrolora suđenja.

Proslavljeni internacionalac smatra da je Ilić bio u pravu kada je doneo odluku oko priznavanja gola Šerifa Endiajea, kao i da nije bilo igranja rukom, te da nije postojao penal za Zvezdu posle starta nad Naserom Đigom.

Na kraju, Ilić je dobio pozitivnu ocenu za suđenje, što ga je kandidovalo za sledeće utakmice u Superligi Srbije ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading