SRBIN ZAUSTAVIO CRNO-BELE! Petrović briljiriao u pobedi nad "svrakama", iako je PRIMIO dva gola! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.03.2024

23:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čelsija su ostvarili važnu pobedu na svom terenu protiv ekipe Njukasla rezultatom 3:2 u utakmici 28. kola Premijer lige.

SRBIN ZAUSTAVIO CRNO-BELE! Petrović briljiriao u pobedi nad "svrakama", iako je PRIMIO dva gola! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Srpski golman Đorđe Petrović branio je ceo meč za tim sa Stamford bridža, a i pored primljenih golova, uspeo je da zabeleži nekoliko sjajnih intervencija.

Čelsi je poveo već u šestom minutu meča, kada je Nikolas Džejson postigao gol za svoj tim, iznenadivši golmana Njukasla.

Ipak, Njukasl je uspeo da izjednači rezultat u 43. minutu kada je Aleksandar Isak savladao srpskog čuvara mreže, donoseći gostima vredan gol.

Domaćin je ponovo vratio vođstvo u drugom delu meča, ovog puta zahvaljujući pogotku Kola Palmera, koji je na efektan način matirao golmana Njukasla.

Mladi Mihajlo Mudrik je postigao svoj prvi gol u Premijer ligi i time izabranicima Maurisija Poketina doneo ogromnu prednost od 3:1 u 76. minutu meča.

Ipak, Njukasl nije odustajao, pa je u poslednjim trenucima meča Marfi uspeo da postigne drugi gol za svoj tim, postavljajući konačan rezultat meča na 3:2 u korist Čelsija.

Ovaj meč je doneo mnogo uzbuđenja i sjajnih poteza, a Đorđe Petrović je pokazao još jednom da selektor Srbije Dragan Stojković može da računa na njega u narednim akcijama "orlova".

Njukasl je sada na 40 bodova na 10. poziciji tabele Premijer lige, dok je klub sa Stamford bridža sakupio 39 poena i nalazi se jedno mesto ispod "svraka".

Čelsi u narednom kolu gostuje Arsenalu u londonskom derbiju, dok će Njukasl ponovo u englesku prestonicu, ali na megdan Kristal palasu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading