LEGENDARNI BRAZILAC REŠIO VEČITU DILEMU! Kristijano ili Mesi - EVO ko je po njemu NAJBOLJI svih vremena!

Autor:

Sport

12.03.2024

00:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Originialni Ronaldo nije glasao za svog mlađeg "imenjaka".

LEGENDARNI BRAZILAC REŠIO VEČITU DILEMU! Kristijano ili Mesi - EVO ko je po njemu NAJBOLJI svih vremena!

Foto: Ap photo

Mnogima ne bledi sećanje na sjajne poteze čuvenog Luisa Nazarija da Lime, alijas Ronalda, kojeg svi nekako vole da zovu i originalnim, s obzirom na to da se nakon njega pojavio još jedan - Kristijano, približno uspešan kao i svoj prethodnik.

Portugalac je, za razliku od Brazilca, sa Lionelom Mesijem vodio velike borbe i uvek se vodi polemika ko je najbolji svih vremena.

Mnogi kažu da je to Kristijano Ronaldo, oni drugi da je to omaleni "Gaučos", a na kraju krajeva, zanimljivo je videti i kome prednost daje legendarni "Zuba".

To su rešili da saznaju Englezi, pa je Dejli Mejl odlučio da brazilskom Ronaldu postavi niz kratkih pitanja gde je trebalo da napravi izbor između dve stvari.

Za početak je upitan "ko će osvojiti EURO?", a odgovor je bio Španija, najbolji defanzivac kojeg je Zuba ikada susreo bio je Italijan Paolo Maldini, dok je najbolji napadač trenutno po njegovom mišljenju Kilijan Mbape, golgeter i kapiten Pari sen Žermena.

Premijer ligu će osvojiti Mančester siti, a onda je došlo na red i pitanje za Mesija ili Ronalda.

Nema dileme da je veći deo navijača ostao u šoku, jer se Zuba odlučio za kapitena argentinske reprezentacije, aktuelnih svetskih šampiona.

U video prilogu pogledajte ceo izbor Luisa Nazarija da Lime.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading