SELEKTOR OBJAVIO SPISAK! Aleks predvodi Srbiju u Bili Džin King kupu! Nema Olge, ali tu je DOBRO poznato lice!

Autor:

Sport

12.03.2024

00:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpsku reprezentaciju čekaju veliki izazovi.

SELEKTOR OBJAVIO SPISAK! Aleks predvodi Srbiju u Bili Džin King kupu! Nema Olge, ali tu je DOBRO poznato lice!

Foto: Starsport

Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Dušan Vemić objavio je spisak igračica za borbu za plej-of za popunu Svetske grupe Bili Džin King Kupa.

Na Vemićevom spisku nema Olge Danilović, ali tu su: Lola Radivojević, Mia Ristić, Elena Milovanović, Aleksandra Krunić i Nina Stojanović, koja se ponovo našla u nacionalnom timu.

Srbiju očekuju dueli u Evro-afričkoj zoni kroz koju će pokušati da izbori mesto u plej-ofu za popunu Svetske grupe Bili Džin King kupa.

Pored Srbije na turniru Prve grupe Evro-afričke zone Bili Džin King kupa u portugalskom Oejresu od osmog do 13. aprila igraće Austrija, Bugarska, Danska, Grčka, Madjarska, Letonija, Holandija, Norveška, Švedska, Turska i domaćin Portugalija.

Republika

Foto: Starsport

Nina Stojanović

Na turniru u Portugaliji će učestvovati 12 reprezentacija, koje će biti podeljene u tri grupe sa po četiri selekcije. Sastav grupa biće poznat sedmog aprila u Oejresu

- Igraće se u tri grupe, po raund-robin sistemu, a sve prvoplasirane reprezentacije direktno će se plasirati u plej-of za popunu Svetske grupe. Tri drugoplasirane ekipe igraće po raund-robin sistemu za preostalo, četvrto mesto u plej-ofu. Trećeplasirani i četvrtoplasirani timovi razigravaće po istom sistemu za plasman. Dve poslednjeplasirane ekipe ispašće u Drugu grupu Evro-afričke zone - stoji u saopštenju Teniskog saveza Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading