NAJVEĆI BLAM U KARIJERI KRISTIJANA RONALDA! Nećete VEROVATI šta je Portugalac PROMAŠIO! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.03.2024

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća zvezda saudijskog Al Nasra se propisno obrukao, dok je Al Nasr ispao iz Azijske Lige šampiona.

NAJVEĆI BLAM U KARIJERI KRISTIJANA RONALDA! Nećete VEROVATI šta je Portugalac PROMAŠIO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Uzbudljiva utakmica četvrtfinala azijske Lige šampiona između Al Nasra i Al Aina ostavila je navijače u neizvesnosti do poslednjeg trenutka, ali su na kraju fudbaleri velikog favorita u ovom dvomeču ostali bez polufinala na penal ruletu.

Posle početnog vođstva Al Aina od 1:0, činilo se da je Al Nasr u teškoj situaciji. Međutim, ekipa Kristijana Ronalda je uspela da se vrati i ostvari pobedu od 4:3, uz spektakularan preokret koji je obeležio čitav meč.

Iako je Portugalac bio ključni igrač u ovom preokretu, jedan trenutak izdvaja se kao veoma značajan.

U 61. minutu, po mnogima jedan od najboljih fudbalera u istoriji, imao je priliku da zatrese mrežu, ali je njegov šut završio pored gola. Ova neočekivana greška za Ronalda predstavljala je preokret u igri, ali je na kraju ipak uspeo da se iskupi za nju.

Nakon što je Al Ain poveo sa 2:0, ukupno 3:0, Al Nasr je uspeo da smanji rezultat pogotkom Gareba u petom minutu nadoknade prvog poluvremena.

Potom su usledila još dva pogotka, prvo autogolom Eise u 51. minutu, a zatim i golom Aleksa Teljesa u 72. minutu, što je dovelo do potpunog rezultatskog preokreta u korist ekipe Al Nasra.

Po završetku neizvesnih 90 minuta, rezultat je glasio 3:2, a ukupnih 3:3 (prvi meč 0:1), što je odvelo meč u produžetke.

Tu je Al Šamsi doneo prednost gostima u 103. minutu, ali je Kristijano Ronaldo uspeo da izjednači sa penala u 118. minutu. Na kraju, pobednik je odlučen nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, čime je Al Ain ostvario neviđeni podvig.

Brozović je prvi šutirao penal, ali mu je odbranio golman. Rahimi je bio sigurniji za 1:0 na stranu Al-Aina u prvoj seriji. Aleks Teljes je drugi tukao za Al-Nasr, a on je pogodio prečku. Iskoristili su gosti taj promašaj i povećali na 2:0.

Potom je Ronaldo izveo penal, ali on je bio siguran i to uz malo sreće za 1:2. I treći penal Al-Ain je iskoristio (1:3). Otavio je zatim promašio i sve je bilo gotovo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading