ŠTA JE SAD OVO? Ronaldo MENJA Mitrovića u Hilalu! Devetka ima novog VLASNIKA! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

09.03.2024

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivana odluka lidera Saudijske Arabije.

ŠTA JE SAD OVO? Ronaldo MENJA Mitrovića u Hilalu! Devetka ima novog VLASNIKA! (VIDEO/FOTO)

Foto: Al Hilal

Fudbaleri Al Hilala nezadrživo grabe ka osvajanju šampionske titule i bilo bi pravo čudo da se na kraju sezone, ekipa za koju sa uspehom nastupaju srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić ne domogne titule.

U poslednjoj rundi, lider Pro lige je savladao Rijad, a golgeterski niz je u tom susretu nastavio "Mitrogol", kome je poništen prvi gol, promašio je penal, da bi nešto kasnije "na popravnom" s 11 metara ipak uspeo da zatrese mrežu za konačnih 3:1.

Nekoliko dana kasnije, Mitrović je "ostao" bez svoje "devetke", koja je sada u vlasništvu Ronalda, ali onog "pravog" Luisa Nazarija da Lime, svojevremeno najboljeg fudbalera sveta.

Republika

Foto: printscree/Twitter

Ronaldo sa dresom Al Hilala i Mitrovićevim brojem

Brazilac je bio gost Al Hilala, gde je na poklon dobio Mitrovićevu "devetku", dok je isti broj ali s Ronaldovim prezimenom završio u rukama vlasnika saudijskog kluba.

Imao je priliku legendarni as Kruzeira, PSV Ajndhovena, Barselone, Intera, Real Madrida, Milana i Korintijansa, da razmeni par reči sa rekorderom po broju golova u fudbalskoj reprezentaciji Srbije.

Nema sumnje da su se Aleksandar Mitrović i Luis Nazario da Lima, alijas Ronaldo, sjajno zabavili, što svedoče i osmesi na njihovim licima tokom prijateljskog razgovora.

Brazilac je, inače, među retkim igračima u svetu koji je imao priliku da igra za oba španska giganta iz Katalonije i prestonice Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading