MITAR POGODIO IZ POPRAVNOG! Aleksandar VELIKI se OBRUKAO, pa OVERIO pobedu Hilala sa 11 metara! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.03.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač nadoknadio propušteno.

MITAR POGODIO IZ POPRAVNOG! Aleksandar VELIKI se OBRUKAO, pa OVERIO pobedu Hilala sa 11 metara! (VIDEO)

Foto: Al Hilal

Fudbaleri Al Hilala pobedili su Rijad na gostovanju rezultatom 3:1 (0:0) u Pro ligi Saudijske Arabije.

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović imao je priliku da bude trostruki strelac, ali je meč završio samo sa jednim golom, postignutim s "bele tačke" u sudijskoj nadoknadi vremena.

Najbolji strelac Hilala je već u 11. minutu zatresao mrežu domaćina, međutim, njegova majstorija je poništena zbog ofsajda u kome se nalazio.

Ponovo je rekorder po broju golova za "orlove" dobio šansu da se upiše u strelce, pošto je dosuđen penal za goste u osmom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena, ali ga je urugvajski golman "zbunio" i pročitao njegovu nameru, te se na odmor otišlo bez pogodaka.

Već na startu drugog dela, domaći su poveli autogolom Al Bulajhija u 53. minutu, da bi novi dosuđen penal za Hilal u gol pretvorio Ruben Neveš u 14 minuta kasnije.

Isti igrač je asistirao Mičelu za potpuni preokret u 75. minutu, kada je lider Pro lige poveo sa 2:1, dok je konačan rezultat postavljen u dubokoj nadoknadi.

Igrao se treći minut dodatnog vremena, kada je dosuđen penal za Hilal. Odgovornost je ponovo preuzeo Aleksandar Mitrović i ovog puta pogodio, potvrdivši pobedu vodećeg tima šampionata Saudijske Arabije - 3:1.

Sergej Milinković-Savić je šansu dobio od 59. minuta umesto Al Faraja i ostavio odličan utisak za pola časa provedenih na terenu.

Al Hilal je ovim trijumfom zadržao status nepobedivosti i povećao bodovnu zalihu u odnosu na najbližeg pratioca Al Nasr na 12 poena. Lider je trenutno na 65 bodova, dok su Ronaldo i ekipa posle šokantnog poraza kod kuće od Al Raeda 1:3 ostali na 53 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading