SERGEJ I MITAR DONOSE TITULU: Al Hilal na SRPSKI POGON DOMINIRA ligom!

Autor:

Sport

01.03.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbi predvode lidera šampionata.

SERGEJ I MITAR DONOSE TITULU: Al Hilal na SRPSKI POGON DOMINIRA ligom!

Foto: Twitter

Al Hilal je apsolutni hit u prvenstvu Saudijske Arabije, a najzaslužniji za njihovu dominaciju su Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović.

Fudbalski reprezentativci Srbije bili su osporavani kada su prošlog leta odlučili da lige petice zamene "egzotičnom" destinacijom, ali je iz ove perspektive taj potez bio maksimalno opravdan.

Naime, Al Hilal je lider prvenstva, a ono što je posebno impresivno je da od septembra 2023. godine ne znaju za ništa drugo sem pobede!

Nova žrtva Hilala bio je jedan od najvećih rivala Al Itihad koji je poražen rezultatom 3:1.

Aleksandar Mitrović je propustio duel, ali je ključna figura ovog puta bio Sergej Milinković-Savić.

Maestro SMS je upisao dve asistencije i tako još jednom pokazao da se nazlazi u izvanrednoj formi.

Poveli su gosti preko Ngolo Kantea u 12. minutu, ali se pred kraj prvog poluvremena Al Šehri idealno snašao i pogodio za 1:1.

Onda na scenu stupa srpski mađioničar. Momak koji je nedavno proslavio svoj 29 rođendan je asistirao Malkomu, pa potom i Abdulhamidu.

 

 

 

 

Nakon 22 odigrana kola, Al Hilal ima 62 osvojena boda na čelu tabele, čak devet više od prvog pratioca Al Nasra predvođenog Kristijanom Ronaldom.

Što se naših reprezentativaca tiče, Aleksandar Mitrović je postigao 19 golova u šampionatu uz pet asistencija, dok je Sergej Milinković Savić postigao devet golova uz pet asistencija.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading