GOL SERGEJA I ASISTENCIJA MITRA: Al Hilal na srpski pogon ostvario NOVI TRIJUMF!

Autor: P. Z.

Sport

26.02.2024

17:20 >> 17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tandem naše reprezentacije dominira u Saudijskoj Arabiji.

GOL SERGEJA I ASISTENCIJA MITRA: Al Hilal na srpski pogon ostvario NOVI TRIJUMF!

Foto: Profimedia

Sergej Milinković-Savić

Fudbaleri Al Hilala savladali su Al Etifak u 21. kolu Premijer lige Saudijske Arabije rezultatom 2:0 . Nakon mirnog početka, gosti stižu do prednosti u 39. minutu, kada je mrežu domaćeg tima zatresao Sergej Milinković-Savić.

Reprezentativac Srbije doveo je svoj tim u vođstvo golom koji je postigao glavom posle kornera, koji je sa desne strane izveo Ruben Neveš.

Gostujući tim je do dva gola viška stigao u nadoknadi prvog poluvremena, kada se u strelce upisao i jedan od najboljih saudijskih fudbalera Salem Al Davsari. Drugi srpski reprezentativac u redovima Al Hilala, Aleksandar Mitrović, asistirao je iskusnom Saudijcu kod tog pogotka, kojim je postavljen konačan rezultat prvog poluvremena.

Inače, neposredno pre drugog gola za goste, Mitrović je zaradio žuti karton zbog oštrog faula.

Gol u 39. minutu je popularnom SMS-u bio deveti ove sezone u Premijer ligi Saudijske Arabije, a u istom takmičenju ima i pet asistencija. Sa druge strane, Mitrović je upisao petu asistenciju u šampionatu, a i dalje je na 19 pogodaka.

Ekipa Al Hilala je ovim trijumfom sačuvala sedam bodova prednosti na tabeli, u odnosu na drugoplasiranu ekipu Al Nasra, koju i ove sezone predvodi fantastični Kristijano Ronaldo.

Standings provided by Sofascore

Podsetimo, prošle sezone je Al Hilal završio na trećoj poziciji na tabeli, Al Nasr je bio vicešampion Saudijske Arabije, a titulu prvaka je osvojio Al Itihad.

Ukoliko Al Hilal nastavi da igra na ovaj način, titula nije daleko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading