SKANDALOZAN POTEZ FUDBALERA PARTIZANA: Nikolić sa srednjim prstom izazvao gnev!

Autor: M. M.

Sport

09.03.2024

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ružna poruka napadača.

SKANDALOZAN POTEZ FUDBALERA PARTIZANA: Nikolić sa srednjim prstom izazvao gnev!

Foto: Starsport

Nemanja Nikolić, rezervni fudbaler Partizana, ponovo je u centru pažnje. Ali, ne na fudbalskom terenu, već na društvenim mrežama.

Napadač crno-belih i ranije je svojim kontroverznim ponašanjem izazivao reakcije navijača, a ovog puta je takođe preterao. Jer, njegov gest na društvenim mrežama svakako ne priliči profesionalnom sportisti na kog se ugledaju generacije mladih momaka, željnih da uskoče u dres trofejnog srpskog kluba čije boje brani.

Zapravo, skandalozni potez može da izazove samo negativan efekat i gnev rivala, što se uostalom i nazire u komentarima na njegovu objavu.

 

 

A šta je uradio Nikolić, koji je 172. večiti derbi protiv Crvene zvezde - 2:2 (1:1) presedeo na klupi? On je na društvenoj mreži Iks, bivšem Tviteru, objavio animirani video-snimak na kojem je glavni akter - srednji prst. Jasno i nedvosmisleno na taj način je želeo da uputu poruku navijačima Crvene zvezde, a ona je nepristojna i vulgarna. Ujedno, emotikovima je želeo da ih ućutka.

U meču koji je protekao bez incidenata, u sjajnoj fudbalskoj predstavi sa četiri gola, s pregršt pozitivnih scena koje vraćaju veru u instituciju derbija i uopšte naš fudbal, ovakve stvari od fudbalera nikako nisu bile potrebne. 

Crno-beli fudbaleri nakon 24. kola Superlige Srbije zadržali su lidersku poziciji na tabeli i imaju bod više od večitog rivala Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading