HIT SCENA U EMISIJI! Rade Bogdanović pričao o derbiju, a onda se UKLJUČIO navijači iz ZATVORA! Svi su PRASNULI u SMEH! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.03.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva scena tokom gostovanja nekadašnjeg asa madridskog Atletika.

HIT SCENA U EMISIJI! Rade Bogdanović pričao o derbiju, a onda se UKLJUČIO navijači iz ZATVORA! Svi su PRASNULI u SMEH! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Nedavno emitovana emisija "Indirektno" na televiziji K1 postala je hit tema u Srbiji zbog neobičnog gostovanja jednog zatvorenika.

Bivši fudbaler madridskog Atletika i nekadašnji reprezentativac naše zemlje Rade Bogdanović bio je gost u ovoj emisiji, a situacija je postala neobična kada se u program uključio gledalac iz zatvora.

On je otkrio da čak i u zatvoru u Kragujevcu prate 172. Večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, kao i emisiju "Indirektno".

- Zovem iz zatvora, mislim naravno, pratio sam derbi - rekao je gledalac.

- Jeste li stvarno u zatvoru ili... - nasmejano je uzvratio Milan Kalinić, koji je takođe gostovao u pomenutoj emisiji, našta se nadovezao nekada proslavljeni fudbaler:

- Ovo je najjača fora - uz smeh je dodao Bogdanović.

- Pa naravno, iz zatvora sam prebačen ovde u Kragujevac. Pozdravlja vas i moj drugar iz ćelije - odgovorio je gledalac.

- Ja sam rekao da će da zovu - nasmejao se Rade.

Na kraju je navijač konstatovao:

- Mislim da je bio bolji Partizan. Ja sam bio navijač Partizana. Rekao sam drugaru da će u toku utakmice biti nerešeno. Neće ni Partizan ni Zvezda videti pobedu. Bio sa siguran u to - istakao je gledalac koji se uključio u emisiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading