SUDIJSKI EKSPERT REŠIO MISTERIJU! Evo da li je Hvang ZASLUŽIO crveni karton!

Autor:

Sport

11.03.2024

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura posle Večitog derbija na Marakani.

SUDIJSKI EKSPERT REŠIO MISTERIJU! Evo da li je Hvang ZASLUŽIO crveni karton!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su protiv Partizana u subotu na stadionu "Rajko Mitić" rezultatom 2:2 i ostali na bod zaostatka za večitim rivalom iz Humske.

Mnogo povika na suđenje Pavla Ilića bilo je po završetka 172. derbija, a među spornim situacijama našao se i start Zvezdinog Korejca Hvanga u jednom napadu crno-belih.

Reprezentativac Južne Koreje sprečio je kontranapad gostiju i, verovatno, potencijalni gol, što ga je koštalo javnom opomenom, ali igrači Igora Duljaja su tražili da bude isključen.

Foto: Starsport

Raka Đurović

Kragujevčanin je ostao pri odluci da mu pokaže javnu opomenu, a sudijski ekspert i bivši internacionalac Raka Đurović smatra da je Ilić doneo dobru odluku:

- Sudija Pavle Ilić nije pogrešio kada u drugom poluvremenu derbija nije isključio fudbalera Crvene zvezde Inboma Hvanga posle prekršaja nad Aldom Kalulom", rekao je sudijski ekspert Radomir Đurović za portal "MaxSport". "Ilić je u toj situaciji dobro postupio. Hvang jeste bio poslednji igrač odbrane, ali pored njega u punom trku su bila još dvojica igrača u crveno-belim dresovima, tako da nema elemenata za isključenje. Vrlo je bitno i mesto prekršaja, što je sudija dobro procenio - rekao je Đurović

Derbi, 172. po redu, završen je rezultatom 2:2, a Partizan je u finišu igrao sa 10 fudbalera zbog isključenja Ksandera Severine, koje je takođe donelo dosta polemika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading