SADA JE SVE JASNO! Poznato koliko će Zvezda biti bez Aleksandra Dragovića!

Autor:

Sport

11.03.2024

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten crveno-belih se povredio u 172. Večitom derbiju protiv Partizana.

SADA JE SVE JASNO! Poznato koliko će Zvezda biti bez Aleksandra Dragovića!

Foto: Starsport

Kapiten Crvene zvezde, Aleksandar Dragović, imao je nekoliko teških dana nakon što je doživeo povredu na poslednje dve utakmice.

Najpre je povredio list na meču protiv TSC u Bačkoj Topoli, da bi potom posle oporavka, ponovo morao da napusti teren na 172. Večitom derbiju zbog povrede ramena. Ovo je sigurno bilo teško razdoblje za povremenog austrijskog reprezentativca, ali dobra vest je da će se brzo oporaviti.

Nakon povrede na meču protiv Topolčana, Dragović je išao na terapije kod čuvene doktorke Marijane Kovačević. Njeno angažovanje ukazuje na ozbiljnost situacije, ali i na brigu koju Crvena zvezda ima o zdravstvenom stanju svojih igrača.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

Dragovićeva povreda ramena, pošto je na njega naleteo Mateus Saldanja, ima ogroman peh za crveno-bele, budući da je kapiten tima. Njegova uloga na terenu je od ključnog značaja za stabilnost ekipe, pa će kako prenosi "Telegraf" odsustvati nedelju, što je veliki hendikep za trenera Vladana Milojevića.

Iako je povreda lakše prirode, Dragović će propustiti naredne utakmice protiv Nišlija na "Čairu", kao i Radničkog 1923 iz Kragujevca. Zvezda na njegovoj poziciji raspolaže još sa Naserom Đigom, Urošem Spajićem i Srđanom Mijailovićem.

Branilac titule trenutno ima 59 bodova i zauzima drugo mesto na tabeli Superlige Srbije, sa jednim poenom manje od večitog rivala Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading