ČUDNA SCENA SA MARAKANE! Strani navijači došli na 172. Večiti derbi i DOBILI UPOZORENJE koje ih je UPLAŠILO! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.03.2024

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se ne viđa često na najvećoj utakmicama srpskog fudbala.

ČUDNA SCENA SA MARAKANE! Strani navijači došli na 172. Večiti derbi i DOBILI UPOZORENJE koje ih je UPLAŠILO! (VIDEO)

Foto: Starsport

Večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana na stadionu "Rajko Mitić" bio je više od obične fudbalske utakmice.

Duel najtrofejnijih srpskih klubova privukao je pažnju kako domaćih, tako i stranih gledalaca iz koji su bili iznenađeni neverovatnom atmosferom i bukom koja je gromoglasno odjekivala sa tribina.

Grupa stranaca došla je na derbi i bila je zapanjena intenzitetom navijačke podrške koja je premašila 90 decibela, što je prema istraživanjima opasno po sluh ukoliko se izložite tom nivou buke duže od 30 minuta.

Iako je rezultat meča bio 2:2, ono što je ostavilo najjači utisak jeste atmosfera na stadionu. Buka koja je dolazila sa tribina "Rajka Mitića" bila je dovoljna da stranci iz grupe dobiju upozorenje na svojim pametnim satovima. Ovaj Večiti derbi predstavio je jedan od najboljih i najzanimljivijih u poslednje vreme, privlačeći pažnju gledalaca širom sveta.

Pored same atmosfere na stadionu, veliki broj navijača je bio prisutan na utakmici, posebno sa strane Partizanovih fanova, što je stvorilo posebno uzbudljivu atmosferu. Trenutno crno-beli se nalazi na prvom mestu tabele Superlige Srbije posle 24 kola sa 60 bodova, dok Crvena zvezda ima poen manje.

Trka za "pol poziciju" je izuzetno važna, jer prvoplasiranom timu nakon 30 kola donosi prednost domaćeg terena na narednom Večitom derbiju u plej-ofu, što dodatno podiže tenziju u borbi za titulu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading