BIĆE NEZADOVOLJNIH! Partizan je tražio izuzeće OVOG sudije, a sada će DELITI pravdu Zvezdi!

Autor:

Sport

11.03.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli na teškom gostovanju u Nišu.

BIĆE NEZADOVOLJNIH! Partizan je tražio izuzeće OVOG sudije, a sada će DELITI pravdu Zvezdi!

Foto: Starsport

Završen je i 172. Večiti derbi, u kome nije bilo pobednika između Crvene zvezde i Partizana, na stadionu "Rajko Mitić" - 2:2.

Najtrofejniji klubovi u Srbiji nastavljaju svoj put ka šampionskoj tituli, u susretima protiv Radničkog iz Niša, odnosno Napretka iz Kruševca.

Posle nedavno odigranog 172. "večitog" derbija, o kome se mnogo polemisalo zbog suđenja, fudbalska javnost i dalje je pod utiskom.

Sudijska komisija FSS je u međuvremenu delegirala arbitre za naredne mečeve "večitih", ali je odluka izazvala dosta pažnje, posebno u Partizanu.

Republika

Foto: Starsport

Marko Ivković

Crno-beli su se već žalili na Marka Ivkovića i tražili njegovo izuzeće, ali će on ponovo deliti pravdu na meču srpskog šampiona.

Ove sezone je Ivković sudio crveno-belima na mečevima protiv Čukaričkog i TSC, što je izazvalo negodovanje u taboru "parnog valjka". Pored Ivkovića, na centar niškog Čaira, izaći će Marko Đuričić i Milorad Jovanović, dok će u VAR sobi biti stacionirani Danilo Nikolić i Nikola Đorović.

Susret Partizan - Napredak vodiće Nikola Radaković, a zastavice će biti u rukama Svetozara Živina i Dragana Peranovića, dok će u VAR sobi sedeti Momčilo Marković i Miloš Karadžić.

Očekuje se da će ova odluka izazvati nove reakcije i polemike u javnosti, a navijači obe ekipe sa nestrpljenjem očekuju ishod narednih mečeva. Dok se Crvena zvezda bori za odbranu titule šampiona, Partizan ima velike ambicije da prekine dominaciju rivala. S obzirom na značaj ovih utakmica, nema sumnje da će svaki detalj biti pod lupom javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading