OVO ĆE ZANIMATI SVE NAVIJAČE PARTIZANA! Došlo je do POMERANJA meča sa Napretkom!

Autor:

Sport

11.03.2024

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv odabir termina crno-belih.

OVO ĆE ZANIMATI SVE NAVIJAČE PARTIZANA! Došlo je do POMERANJA meča sa Napretkom!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Fudbaleri Partizana su odmah nakon 172. večitog derbija i meča sa Crvenom zvezdom dobili novi raspored, jer će umesto u 16:30, meč 25. kola Superlige Srbije protiv Napretka biti odigran u 16:55. Ova odluka je rezultat zahteva Partizana, a klub je obavestio javnost putem saopštenja iz Humske.

Prema saopštenju, promena termina utakmice je rezultat molbe koju je Partizan uputio nadležnima.

 

 


Odluka crno-belih da promene termin utakmice izazvala je različite reakcije među navijačima i sportskim analitičarima. Mnogi su se zapitali zbog čega je došlo do ove promene i kakav uticaj će ona imati na sam tok utakmice. Takođe, postavlja se pitanje da li je ova promena rezultat taktičkog razmišljanja ili je u pitanju nešto drugo.

 

 

Podsetimo, Partizan je trenutno prvoplasirani tim Superlige Srbije sa 60 bodova kraj svog imena, dok im večiti rival, Crvena zvezda, diše za vratom sa samo bodom manje. 

Sledeći protivnik "parnog valjka" je na desetom mestu domaćeg šampionata, i trenutno se nalazi u borbi za plej-of sa 29 bodova. Osmoplasirana Vojvodina im beži za pet poena. 

Ova promena termina utakmice između Partizana i Napretka svakako će ostaviti trag u sportskim krugovima, a njene posledice će se pratiti i analizirati kako bi se sagledao kompletni uticaj ove odluke. Ostaje nam da sačekamo novi termin meča i pratimo razvoj događaja kako bismo stekli jasniju sliku o tome kako je ova promena uticala na sve uključene faktore.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading