PARTIZAN LAŽIRAO SNIMAK ŠERIFOVOG GOLA?! Da li je SADA jasno da RUKE NIJE BILO?

Autor:

Sport

11.03.2024

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluje da su sve spekulacije, makar u vezi ove situacije okončane.

PARTIZAN LAŽIRAO SNIMAK ŠERIFOVOG GOLA?! Da li je SADA jasno da RUKE NIJE BILO?

Foto: Starsport

Posle remija fudbalera Partizana i Crvene zvezde, na Marakani, u subotu, rezultatom 2:2, mnogo pitanja je ostalo nerazrešeno. 

Tabori oba tima nisu verovali sudijskim ekspertima, crno-beli su kačili snimke spornih situacija, a iz Ljutice Bogdana su odgovarali sopstvenim kadrovima. 

Iako će se i dalje govoriti i startu Hvanga nad Kaluluom, penalima za Zvezdu, crvenom kartonu Ksandera Severine, deluje da je najveća misterija večitog derbija razrešena. Misli se, naravno, na gol Šerifa Endiajea. 

Podsetimo, posle utakmice se pojavio snimak na kome izgleda da je napadač Vladana Milojevića igrao rukom prilikom ubacivanja loptu u mrežu Aleksandra Jovanovića. Već su krenule prozivke, nadimci poput "Božja ruka Šerifa", a takođe je i "Zvezda TV" okačio snimak iz drugog ugla, na kome je situacija znatno jasnije vidljiva. 

Sada se pojavio novi klip koji, ne samo da poništava ideju o neregualarnosti gola, već i implicira da je neko iz Partizana namerno lažirao, to jest prerađivao snimak, kako bi učinio privid igranja rukom crveno-belog Senegalca . 

Svakako, na vama je da procenite da li je tvrdnja autora tačna, ali ukoliko jeste, to bi značajno poremetilo reputaciju fudbalskog kluba Partizan. 

Šta god da je u pitanju, izgleda da smo završili makar sa jednom spornom situacijom subotnje večeri. Ostalo je pregršt drugih, a sudiji Pavlu Iliću teško da se smeši prijatna i laka karijera u domaćem fudbalu. 

Pitanje je, ako je sada situacija ovako napeta, posle remija koji i jednima, i drugima ostavlja šanse u borbi za titulu, kako li će to biti kada se o istoj zaista bude odlučivalo u plej-ofu?

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading