"DETE PRI PRIJEMU U BOLNICU BILO ČUDNO" Novi detalji o MAJCI MONSTRUMU i ćerkici koju je TROVALA danima: Prve analize KRVI urađene pre 10 dana otkrile visok nivo SEDATIVA!

Autor:

Hronika

11.03.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su dani prolazili devojčici je stanje bilo isto, pa je doktorka posumnjala na trovanje.

"DETE PRI PRIJEMU U BOLNICU BILO ČUDNO" Novi detalji o MAJCI MONSTRUMU i ćerkici koju je TROVALA danima: Prve analize KRVI urađene pre 10 dana otkrile visok nivo SEDATIVA!

Foto: Shutterstock

Majka M.R. (43) koja je uhapšena zbog sumnje da je ćerkicu (4) od kraja februara do početka marta drogirala bromazepamom i diazepamom, otkrivena je nakon što je doktorima u Institutu za majku i dete bilo sumnjivo stanje devojčice. Analizama krvi ukazale su, da devojčica ima visoke tragove sedativa u krvi.

Foto: Shutterstock

 

 

Prema informacijama Blica, majka i ćerka primlljene su u Institut za majku i dete pre 10 dana.

- Dete je već po prijemu u Institut bilo na neki način nedovoljno razvijeno, a neki znakovi su ukazivali na to i da je zanemareno od strane roditelja - kaže izvor  upoznat sa slučajem.

Republika

Foto: Tanjug/F. Krajinović

 

 

Devojčici je tada vađena krv, a prve analize ukazale su devojčica ima visoke tragove sedativa u krvi.

- Zatim je dete, koje je na odeljenje primljeno sa majkom, nastavilo da biva ošamućeno. Sumnja se da je majka i u bolnici, sedative drobila i stavljala devojčici u sok - kaže izvor.

MAJKA SVE NEGIRALA

- U razgovoru sa lekarima ona je objasnila da ćerka ne može na noge i da se cela trese. Na pitanje lekara da li je pod nekom terapijom žena je negirala. Kako su dani prolazili devojčici je stanje bilo isto, pa je doktorka posumnjala na trovanje. Od devojčice su uzeli krv i urin koji su poslati na VMA. Rezultati su šokirali sve lekare na klinici. Devojčica je imala ogromnu količinu lekova za smirenje, a sumnja se da je trovana mesecima unazad. Količina ove supstance je bila pogubna i za odraslog čoveka, pa nije jasno kako je dete to sve nosilo u sebi - kaže izvor blizak istrazi za Telegraf.

Kako se nezvanično saznaje, ona je imala i  prijavu policije da je zanemarivala ćerku, ali to još uvek nije dokazano.


U bolničkoj sobi u torbi Milene R. nađeni su lekovi kojima je trovana devojčica, prenose pomenuti mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Nebojsa

19.03.2024 18:17

Kako su lekari to primetili zasto nisu dali lekove detetu tj terapiju