ZVEZDI SE VRAĆA ISKUSNI NAPADAČ ZA TSC I PARTIZAN! Milojević potvrdio!

Autor:

Sport

01.03.2024

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Konkurisaće za sastav."

ZVEZDI SE VRAĆA ISKUSNI NAPADAČ ZA TSC I PARTIZAN! Milojević potvrdio!

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Crvena zvezda gostuje ekipi TSC sutra od 16 časova u okviru 23. runde Superlige Srbije, a iako se sav fokus stavlja na večiti derbi koji se igra narednog vikenda, trener Vladan Milojević upozorava na važnost sutrašnjeg meča.

- Svi koji me poznaju, znaju da mi je uvek najbitnija prva sledeća utakmica. Protiv TSC-a ćemo izaći u što jačem mogućem sastavu, ne obazirem se na kartone, počeo je Milojević.

Zvezdin adut u Bačkoj Topoli biće probuđeni Šerif Endiaje.

- Ne radimo individualno. Radimo po programu sve ono što treba da radimo sa svim igračima. Drago mi je da je Endiaje jedan igrač koji je dobro radio od priprema. Vredan je i trudi se, kao i svi ostali igrači. Uvek kolektiv izbaci pojedinca. Imamo dosta fudbalera koji su kasnili i nisu prošli pripreme, nisu se integrisali u sistem, nisu ni na zavidnom nivou fizičke pripreme. Nažalost na svemu tome moramo da radimo u hodu. Nadam se da će i oni veoma brzo biti sto posto spremni, dodao je Milojević.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Katai protiv Partizana

A iskusni napadač crveno-belih Aleksandar Katai se vratio treninzima i stavio na raspolaganje treneru Zvezde posle dužeg vremena.

- Katai će putovati sa ekipom na meč protiv TSC-a. Trenirao je tokom cele nedelje sa timom i konkurisaće za sastav, rekao je šef stručnog štaba tima sa Marakane.

Za kraj je istakao da ima prostora za napredak.

- Nikada u potpunosti nisam zadovoljan, uvek smatram da ekipa može bolje. Reakcije su pozitivne, oduševljen sam zalaganjem, pristupom i odnosom na treninzima. Nekoliko igrača je kasnilo na pripreme i još uvek nisu na maksimalnom nivou kada je u pitanju fizička priprema. Polako slažemo kockice tima, zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading