POSLE TRI DECENIJE BRAKA MILENI IŠČUPAO SRCE I CREVA! Starala se o bolesnoj babi, a krvnik je zverski iskasapio - godinama je ZLOSTAVLJAO!

Autor:

Svet

01.03.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena, koja je bila domaćica, vodila je skroman život, posvećena brizi o svojoj 96-godišnjoj baki.

POSLE TRI DECENIJE BRAKA MILENI IŠČUPAO SRCE I CREVA! Starala se o bolesnoj babi, a krvnik je zverski iskasapio - godinama je ZLOSTAVLJAO!

Foto: Shutterstock

Forenzika

Brazilska zajednica šokirana jezivim zločinom u koji je umešan Marselo Nistard Antonijasi (49), koji je na najbrutalniji mogući način okončao život svoje supruge Milene Dantas Berete Nistard (53), nakon gotovo tri decenije braka. Incident je potresao celu zemlju, a detalji zločina ostavili su javnost u šoku.

Milena, koja je bila domaćica, vodila je skroman život, posvećena brizi o svojoj 96-godišnjoj baki. Par je delovao kao srećan bračni par pred svojim prijateljima, ali iza zatvorenih vrata, Milena je trpela godine maltretiranja od strane svog supruga.

Kako navode brazilski mediji, Milena je godinama trpela psihičko i fizičko zlostavljanje od strane Marsela. Kontrolisao je svaki aspekt njenog života, zatvarao je u kuću, ograničavao joj kontakt sa spoljnim svetom i vršio nasilje nad njom. Kap koja je prelila čašu bilo je učestalo silovanje koje je trpela, kao i potpuna kontrola nad njenim životom.

Godine maltretiranja!

Nakon što je Milena prijavila supruga policiji zbog silovanja, Marselo je došao kući izuzetno ljut, želeći da se osveti. U stravičnom činu nasilja, automobilom je zakucao u zgradu, a potom brutalno izbo suprugu. Šokantni detalji zločina uključuju i to da je Marselo izvadio creva i srce svoje žrtve i iskeckao ih.

- Osumnjičeni je imao nož u ruci kada su policajci stigli na lice mesta. Tražili su da ga upucaju jer je ubio svoju žrtvu, ali su pregovarali s njim nekoliko minuta i naterali ga da podigne nož i baci ga na zemlju - izjavio je portparol policije.

Nakon zločina, Marselo je odmah uhapšen i trenutno se nalazi u pritvoru, očekujući suđenje za ubistvo svoje supruge. Sahrana nesrećne žene zakazana je za sledeću nedelju, nakon što se završi obdukcija.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading