JEZIVO UBISTVO - ZAKLAO MILENU, PA JOJ IZVADIO SRCE I ORGANE! Policija zatekla muškarca oblivenog krvlju, TRAŽIO IM SAMO JEDNO!

Autor:

Svet

01.03.2024

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je preživela pravu torturu!

JEZIVO UBISTVO - ZAKLAO MILENU, PA JOJ IZVADIO SRCE I ORGANE! Policija zatekla muškarca oblivenog krvlju, TRAŽIO IM SAMO JEDNO!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Policija je naišla na muškarca prekrivenog krvlju, koji je u svojoj ruci još držao nož, moleći policajce da ga ubiju. Kroz pregovore, policija je uspela da ga ubedi da se preda.

Marselo Nistarda Antoniasi (49) i njegova supruga Milena Dantas Bereta Nistarda (53) iz Brazila bili su u dugom braku od 29 godina, tokom kojeg su zajedno odgajali sina i kćerku iz Marcelove prethodne veze. Iako je njihov odnos spolja delovao harmonično, Milena je u stvarnosti godinama trpela nasilje od svog supruga. Antoniasi je kontrolisao njen život do te mere da joj je ponekad zabranjivao da izlazi iz stana danima i prisiljavao je na seksualne odnose bez njenog pristanka.

Kada su njihova deca nedavno otišla iz porodičnog doma, nasilje je postalo intenzivnije. Milena, više ne mogavši da toleriše zlostavljanje, odlučila je da preduzme korak nakon što je na svom mobilnom telefonu otkrila da je njen muž prati. Stoga je u četvrtak ujutro zatražila policijsku zaštitu.

Nekoliko sati nakon što je njegova supruga podnela prijavu protiv njega, Antoniasi je svojim vozilom udario u zid zgrade u kojoj su živeli. Upao je unutra i napao svoju ženu nožem, usmrtivši je i izvadeći joj srce zajedno sa drugim organima. Kada je policija stigla na mesto zločina, zatekli su Antoniasija prekrivenog krvlju, sa nožem u ruci, moleći ih da ga ubiju. Nakon pregovora, policija je uspela da ga ubedi da se preda i odveden je u pritvor. Žena će biti sahranjena naredne nedelje, nakon obdukcije, prenosi Bild.

BONUS VIDEO

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

01.03.2024 13:01

SRA NJE pa ovo nije bilo u Srbiji