BRUTALNO LIKVIDIRAN POZNATI ADVOKAT U CENTRU GRADA! Upucan ispred kancelarije dok je ručao sa rođakom!

Autor: M.B.

Svet

28.02.2024

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati advokat upucan ispred kancelarije dok je ručao sa nećakom.

BRUTALNO LIKVIDIRAN POZNATI ADVOKAT U CENTRU GRADA! Upucan ispred kancelarije dok je ručao sa rođakom!

Foto: shutterstock

Ilustracija

U poslovnom centru, pred svojom kancelarijom, Rodrigo Marinjo Krespo (42), poznati advokat, postao je žrtva brutalnog ubistva u Brazilu.

Prema snimcima koji se pojavljuju na društvenim mrežama, napadač je bio maskiran i obučen u duks sa kapuljačom, izlazio je  iz belog automobila i pucao u advokata dok je ovaj izlazio iz zgrade sa svojim nećakom, sa kojim je planirao da ruča. Ubica je ispalio više hitaca u Krespa sa leđa, a potom se nagnuo preko njega i pucao još nekoliko puta.


Sumnja na prethodno praćenje

Svedoci su izjavili da je jedan od osumnjičenih pozvao Krespa po imenu pre nego što je otvorio vatru. Na mestu zločina pronađeno je 11 čaura ispaljenih iz pištolja kalibra 9 mm, a istražitelji sada proveravaju da li su osumnjičeni prethodno pratili Krespa.

Povezanost sa slučajevima kriptovaluta

Rodrigo Krespo bio je advokat specijalizovan za građansko poslovno pravo, često zastupajući klijente koji su postali žrtve šema kriptovaluta. Ova činjenica mogla bi biti od ključnog značaja za istragu, budući da bi mogući motiv za ubistvo mogao biti povezan sa njegovim poslovnim angažmanima.

Slučaj vlasništva nad vilom

Lokalni list Metropoles objavio je da je Krespo preuzeo odbranu kolege advokata Vilera Tomaza u sporu oko vlasništva nad vilom vrednom dva miliona dolara, koju je kupio brazilski fudbalski as Rišarlison. Ovaj slučaj mogao je dodatno učiniti Krespa izloženim različitim interesima i potencijalnim pretnjama.

Nažalost, smrt Rodriga Marinjo Krespa ostaje misterija, a istražitelji nastavljaju sa detaljnom istragom u nadi da će otkriti motiv i identitet počinilaca ovog brutalnog zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading