MISTERIOZNI DNK KRIJE UBICU PEVAČICE?! Zoranova odbrana danas sudu dostavlja nove dokaze - POČINJE PONOVLJENO SUĐENJE!

Autor:

Hronika

14.02.2024

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naredno ročište je već zakazano za 19. mart, gde će Marjanović imati priliku da ponovo iznese svoju odbranu.

MISTERIOZNI DNK KRIJE UBICU PEVAČICE?! Zoranova odbrana danas sudu dostavlja nove dokaze - POČINJE PONOVLJENO SUĐENJE!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović, će danas ponovo stati pred Viši sud u Beogradu, kako bi se održalo pripremno ročište u vezi sa optužbom za ubistvo svoje supruge, poznate pevačice "Granda".

Ovo pripremno ročište, koje je zatvoreno za javnost, predstavlja korak u pravcu suđenja koje će uslediti. Naredno ročište je već zakazano za 19. mart, gde će Marjanović imati priliku da ponovo iznese svoju odbranu. Važno je napomenuti da će Marjanović na sud dolaziti sa slobode, nakon što mu je pritvor ukinut 3. oktobra prošle godine. Otkako je izašao na slobodu, Zoran Marjanović se povukao iz javnosti.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Public/Promo

Zoran i Jelena Marjanović

Marjanović, koji je ranije bio u centru pažnje medija, kako zbog gubitka supruge tako i zbog učešća u rijalitiju "Zadruga" 2017. godine, od kada je pušten na slobodu, odlučio je da se povuče iz javnosti. Jedinu objavu na društvenim mrežama Marjanović je napravio 9. januara, kada je na svom Facebook profilu podelio fotografiju na kojoj pozira sa svojim sinom iz prvog braka, bratom i dvoje prijatelja.

Pravda će pobediti!

Pored Aleksandra Zarića, koji je nedavno komentarisao slučaj, ranije se oglasio još jedan branilac iz Marjanovićevog tima, Veljko Delibašić.

- Kada je ukinut pritvor Zoranu Marjanoviću u oktobru, mi smo znali šta to znači, samo smo čekali zvanično obrazloženje, da vidimo iz kog razloga je ukinuta prvostepena presuda koju je doneo Viši sud u Beogradu. Zadovoljni smo ovom odlukom i idemo na ponovljeno suđenje. Na novom suđenju Zoranu Marjanoviću iznećemo nove dokaze koji će utvrditi da je on nevin i pravda će pobediti - rekao je nedavno Delibašić.

Apelacioni sud u Beogradu je ukinuo presudu kojom je Marjanović bio osuđen na 40 godina zatvora zbog optužbi za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine. U obrazloženju odluke, sud je istakao da je prvostepena presuda bila "nejasna i nerazumljiva", a sporne su bile četiri ključne tačke koje su služile kao osnova za prvobitnu presudu.

Advokati Zorana Marjanovića su istakli da je očekivano ukidanje prvostepene presude, te su najavili prisustvo novog svedoka i nove dokaze koji nisu bili izvođeni tokom prvog suđenja, što bi moglo dovesti do preokreta u slučaju.

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nemanja Pančić

Zoran Marjanović

Advokat Aleksandar Zarić je govorio o ključnom svedoku koji do sada nije uzet u obzir, a reč je o ženi koja neverovatno podseća na pokojnu Jelenu Marjanović. Prema izjavi Zarića, ova žena je prijavila da je istog dana kada je Jelena ubijena, na nasipu u Borči bila pratnjom muškarca na motoru u crnoj jakni, dok je bila sa detetom, i da joj je delovao sumnjivo.

- Na Jeleninoj ramfli od trenerke, ispod njenih noktiju i na patici pronađen je DNK NN muškog lica koji nije Zoran, a povodom toga ništa nije urađeno - objasnio je Zarić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading