SUĐENJE ZA UBISTVO UROŠA STEFANOVIĆA NA NOVOSADSKOJ DETELINARI! Optuženi negirali krivicu - jeziva sačekuša koja je potresla "srpsku Atinu"!

Autor:

Hronika

13.02.2024

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje je krenulo iz početka zbog odlaska sudije u novosadski Apelacioni sud.

SUĐENJE ZA UBISTVO UROŠA STEFANOVIĆA NA NOVOSADSKOJ DETELINARI! Optuženi negirali krivicu - jeziva sačekuša koja je potresla "srpsku Atinu"!

Foto: printscreen

U novosadskom Višem sudu je održano pripremno ročište za slučaj ubistva MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca (50). Optuženi za ova dela su Dalibor Bogdanović Boća (46) i Daniel Janjoš (45).

Iako je ročište bilo zatvoreno za javnost, prema izveštaju "Dnevnika", optuženi su ponovili negiranje krivice, kao što su činili i na početku suđenja u junu 2022. godine.

Ovo suđenje krenulo je iz početka zbog odlaska sudije u novosadski Apelacioni sud. Sledeće ročište zakazano je za 28. mart.

Kako se navodi u optužnici okrivljenima, Daliboru Bogdanoviću Boći i Danielu Janjošu se na teret stavlja da su 2. septembra 2021. godine oko 21 čas, u Novom Sadu, na Novoj Detelinari, u Ulici Cankarevoj, ispred broja osam, napravili sačekuši za Gorana Kovačevica Goranca, a tom prilikom ubijen je njegov telohranitelj, MMA borac, dvadesetsedmogodišnji Uroš Stefanović, dok je Goranac ranjen u ruku.

Podsetimo, pre dve godine, dogodio se vatreni obračun u Cankarevoj ulici u Novom Sadu, u kojem je MMA borac Uroš Stefanović (27) izgubio život, dok je Goran Kovačević Goranac (47) preživeo sa ranom na ruci.

U toku je suđenje Daliboru Bogdanoviću Boći (44) i Danielu Janjošu (43) osumnjičenom za ubistvo Stefanovića.

Janjoš, profesor fizičkog vaspitanja i nekadašnji šampion u streljaštvu, predao se policiji neposrdno nakon zločina, dok je Bogdanović, bivši policajac i osumnjičeni nalogodavac šest meseci bio u bekstvu, a onda se predao nadležnima.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading