DEVOJKA UMEŠANA U UBISTVO U BORČI?! Najnoviji detalji navijačkog obračuna - ONA GA JE NAMAMILA?!

Autor:

Hronika

05.02.2024

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema sumnjama, NN ženska osoba dogovorila je sastanak sa J.M. i obavestila osumnjičene.

DEVOJKA UMEŠANA U UBISTVO U BORČI?! Najnoviji detalji navijačkog obračuna - ONA GA JE NAMAMILA?!

Foto: mup

Danas je Boško B. (22) saslušan u Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje da je 1. februara u naselju Borča zajedno sa jednim maloletnim licem i NN ženskom osobom, na podmukao način ubio J.M. Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, a tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora kako bi se osiguralo nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Sumnja se da su Boško B. i maloletno lice više puta odlazili na adresu oštećenog J.M. zbog neizmirenog duga, preteći napadom na život sina. Ovakav motiv dodatno baca svetlo na pozadinu ovog tragičnog događaja.

Foto: mup

Osumnjičeni za ubistvo u Borči

Prema sumnjama, NN ženska osoba dogovorila je sastanak sa J.M. i obavestila osumnjičene, koji su na dogovoreno mesto došli noseći noževe. Nakon što je J.M. stigao na dogovoreno mesto, osumnjičeni su izvadili noževe i zadali ubodnu ranu B.J., a zatim su sustigli J.M. i zadali mu više ubodnih rana, usled kojih je preminuo pre dolaska hitne pomoći. Nakon ovog zločina, osumnjičeni su se dali u bekstvo, a noževe su odbacili u kanalizacioni šaht.


Ovaj slučaj izaziva uznemirenje javnosti zbog težine posledica krivičnog dela, a tužilaštvo je istaklo da postoji bojazan da bi osumnjičeni mogao ponoviti krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Osumnjičeni Boško B. iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, a naredbom o sprovođenju istrage stavlja mu se na teret krivično delo teško ubistvo. Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu će odlučiti o predlogu tužilaštva za određivanje pritvora.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading