UBICA NAVIJAČA U BORČI IMAO POMAGAČA?! Policija mu za petama - otkriveno gde se krvnik KRIJE?! (FOTO)

Autor:

Hronika

03.02.2024

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema preliminarnim operativnim podacima, istražitelji veruju da su se žrtve i napadač dogovorili da se sastanu na mestu bez nadzornih kamera kako bi izbegli snimanje i identifikaciju.

UBICA NAVIJAČA U BORČI IMAO POMAGAČA?! Policija mu za petama - otkriveno gde se krvnik KRIJE?! (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Ubistvo navijača Jovana Milovanovića (23) i povreda njegovog prijatelja Borisa J. (23) u naselju Borča u Beogradu izazvali su šok i strah u zajednici, dok istražitelji nastavljaju s naporima da pronađu počinioca i razjasne motive ove brutalne zločinačke akcije.

Prema preliminarnim operativnim podacima, istražitelji veruju da su se žrtve i napadač dogovorili da se sastanu na mestu bez nadzornih kamera kako bi izbegli snimanje i identifikaciju. Osim toga, sumnja se da su sva trojica, kako žrtve tako i napadač, bili deo iste navijačke grupe, a motivi sukoba mogli bi biti povezani s unutrašnjim nesuglasicama ili neraščišćenim računima vezanim za nelegalnu trgovinu drogom.

Foto: Vladimir Lukić

Ubistvo u Borči

- Prema dosadašnjim operativnim saznanjima, istražitelji sumnjaju da su mladići odlučili da se sastanu baš ispred zgrade koja nije pokrivena kamerama kako obračun ne bi bio snimljen, a samim tim ni učesnici u njemu. Takođe, sumnja se da su i žrtve i osumnjičeni imali u planu da se obračunaju hladnim oružjem, s obzirom na to da su i ubijeni i povređeni kod sebe imali noževe i palice. Utvrđuje se i to koji je tačan razlog sastanka, a istražitelji sumnjaju da su problemi nastali unutar navijačke frakcije Partizana, jer su i napadač i žrtve u istoj navijačkoj grupi. Veruje se da su u pitanju neki neraščišćeni računi vezani za prodaju nedozvoljenih supstanci - navodi Kurirov izvor

Iako su istražitelji na terenu i analiziraju video-snimke sa nadzornih kamera, još uvek nije pronađen nož koji je korišćen u ubistvu, što sugerira da ga je napadač odneo sa sobom nakon zločina. Takođe se ispituje mogućnost da je napadač imao saučesnika koji ga je dovezao na mesto susreta i potom čekao u blizini.

Foto: Vladimir Lukić

Ubistvo u Borči

- Češlja se svaki deo ovog naselja kako bi se prikupilo što više informacija koje bi bile od velike koristi u daljoj istrazi. Inspektori su nakon uviđaja koji je trajao satima tog dana, krenuli u obilazak obližnjih zgrada kako bi snimcima sa nadzornih kamera uspeli da utvrde putanju kretanja napadača. Sumnja se da je napadač imao saučesnika koji ga je dovezao na zakazan sastanak i čekao ga u blizini, jer je prema rečima očevidaca, osumnjičeni na zakazan sastanak sa žrtvama došao peške, a oni automobilom. Sada se tako proverava i da li kamere mogu da utvrde ko je bio saučesnik, kao i gde su pobegli nakon krvavog obračuna - kaže.

Policija je pokrenula obimnu akciju "Vihor 3" kako bi locirala i uhapsila napadača, koji je trenutno u bekstvu. Iako se sumnja da se skriva u štek-stanu, istražitelji veruju da su mu na tragu i da će uskoro biti priveden pravdi.

Sumnja se da se napadač krije u nekom štek-stanu i da ima pomagače, ali policija mu je za petama i pitanje je samo časa kada će biti lišen slobode - navodi se. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading