KOMŠIJE PREPOZNALE UBICU IZ BORČE! Nosio je crnu jaknu i sivu trenerku! POLICIJA TRAGA ZA NJIM

Autor:

Hronika

01.02.2024

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragični događaj u Borči: Mladić izboden na ulici

KOMŠIJE PREPOZNALE UBICU IZ BORČE! Nosio je crnu jaknu i sivu trenerku! POLICIJA TRAGA ZA NJIM

Foto: Vladimir Lukić


U večernjim satima, u Ulici Severina Bijelića u Borči, došlo je do šokantnog ubistva mladića (22) koji je zadobio više ubodnih rana i posekotina, dok je drugi mladić iste dobi zadobio posekotinu, ali je preživeo napad.

Napadač, koga očevidci opisuju kao osobu oko 25 godina, nosio je crnu jaknu i sivu trenerku, a sumnja se da je napad izvršen oštrim predmetom, verovatno nožem. Mladić je nažalost preminuo na licu mesta, dok je drugi mladić prevezen u bolnicu radi pružanja medicinske pomoći, piše Blic


**Policija traga za napadačem**

Policija je odmah reagovala i pokrenula akciju "Vihor 3" kako bi pronašla i privela napadača. Intenzivno se pretražuje okolina mesta zločina kako bi pronašli nož kojim je zločin počinjen, a istovremeno se vrši i intenzivna potraga za osobom koja je izvršila ovaj gnusan čin. Detaljno saslušavanje očevidaca može biti ključno u rešavanju ovog slučaja, a policija apeluje na građane da jave bilo kakvu informaciju koja bi mogla pomoći u hvatanju napadača.


**Povećana bezbednost u Borči**

Ovaj tragičan događaj je izazvao uznemirenost među stanovnicima Borče, te se očekuje povećana prisutnost policije u narednom periodu radi očuvanja javne bezbednosti. Građani su pozvani da budu oprezni i da sarađuju sa organima reda kako bi se otkrilo i procesuiralo lice odgovorno za napad.

**Apel za mir i solidarnost**

U ovim teškim trenucima, važno je da zajednica ostane složna i solidarna. Apeluje se na građane da ostanu mirni i da pruže podršku porodicama žrtava. Takođe, važno je da se pruži podrška policiji u njihovim naporima da uhapse počinioca i da se osigura da ovakvi zločini ne ostanu nekažnjeni.

Ovaj tragičan događaj je uzdrmao lokalnu zajednicu i izazvao zabrinutost među građanima, ali istovremeno je pokrenuo i snažnu reakciju organa reda u cilju pronalaska počinioca i vraćanja osećaja sigurnosti u Borči.

(Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading