PUCNJAVE U BORČI I NA KARABURMI POVEZANE? Navijači mete - evo kakve veze sve ima sa Belivukom!

Autor:

Hronika

05.02.2024

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan navijač Partizana ranjen je na Karaburmi, dva dana pre toga u Borči je ubijen mladić koji se takođe dovodi u vezu sa navijačima.

PUCNJAVE U BORČI I NA KARABURMI POVEZANE? Navijači mete - evo kakve veze sve ima sa Belivukom!

Foto: mup

U subotu uveče, atmosfera na Karaburmi u Beogradu bila je zasićena strahom i napetošću kada je navijač Partizana, Bogdan J. (23), postao meta brutalnog napada. U trenutku kada se mladić sastao sa svojom devojkom u lokalnom parku, nepoznati napadač otvorio je vatru, ispalivši rafal koji je pogodio Bogdana J.

Pucnjava je odjeknula oko 20:15 u Kamčatskoj ulici, ostavljajući zajednicu u šoku i strahu. Prema nezvaničnim informacijama, mogući motiv ovog gnusnog napada su neraščišćeni računi, a sumnja se da je žrtva bila deo navijačke frakcije Principi, čiji su lideri Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Foto: Društvene mreže, shutterstock

Pucnjava na Karaburmi

- Istražitelji sumnjaju da je napadač imao informacije o kretanju žrtve i namerno je čekao pravi trenutak. Kada je Bogdan J. stigao u park, napadač je bez oklevanja pucao u njegove noge, a potom brzo pobegao sa lica mesta - izjavio je dobro obavešten izvor Kurira.

Očevici su opisali jezive trenutke koji su prethodili dolasku policije i hitne pomoći na mesto događaja. "Čuo sam pucnjeve i jauke. Mislio sam da su to petarde, ali kad sam izašao, video sam mladića kako leži na zemlji i doziva pomoć. Atmosfera je bila užasna", rekao je jedan od komšija za beogradske medije. 

Foto: mup

Hapšenje

Ovo nije prvi put da je Bogdan J. bio izložen nasilju. Prema lokalnim izvorima, isti mladić je ranjen hicima iz vatrenog oružja i 2018. godine. Komšije su opisale Bogdana kao osobu s kojom je bolje ne svađati se, navodeći da je poznat po problematičnom ponašanju i povezanosti s kriminalnim aktivnostima.

Interesantno je napomenuti da se ovaj napad dogodio samo dva dana nakon ubistva Jovana Milovanovića (19) u Borči, takođe povezanog s navijačkom grupom Partizana. Istražitelji razmatraju mogućnost povezanosti između ova dva događaja i sumnjaju da su sukobi unutar navijačkih grupa doveli do eskalacije nasilja.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading