SRAMNA ODBRANA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO U BORČI! Bez srama stao pred sudiju - uradio JEDNU STVAR!

Autor:

Hronika

05.02.2024

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladići se sumnjiče da su u Borči, 1. februara, oštrim predmetom povredili dvadesettrogodišnjeg muškarca koji je, od zadobijenih povreda, preminuo na licu mesta.

SRAMNA ODBRANA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO U BORČI! Bez srama stao pred sudiju - uradio JEDNU STVAR!

Foto: mup

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su B. B. (23) i sedamnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u Borči.

Kako saznajemo, osumnjičeni B.B.za ubistvo u Borči se na saslušanju branio ćutanjem. 

Mladići se sumnjiče da su u Borči, 1. februara, oštrim predmetom povredili dvadesettrogodišnjeg muškarca koji je, od zadobijenih povreda, preminuo na licu mesta.

Foto: mup

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su B. B. (23) i sedamnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

B. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, sproveden je u Više javno tužilaštvo u Beogradu, dok je osumnjičeni maloletnik sproveden u Viši sud u Beogradu, Odeljenje za maloletnike.

Zločin se dogodio u 1. februara u 19.10 časova, kada je nepoznati muškarac jednog mladića nasmrt izbo - najverovatnije nožem - a drugog B. J. (23) ranio.

Naime, tada nepoznati muškarac je zadao više ubodnih rana i posekotina mladiću Jovanu M. (23) koji je preminuo na licu mesta, dok je drugom mladiću, Boro J. (23) zadao posekotinu.

Foto: mup

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo

Izuzetno tužno je što su pokušaji reanimacije nesrećnog Jovana M. bili neuspešni, te je njegov život izgubljen u 19.40 časova istog dana.

U međuvremenu, policija je pronašla nož i bejzbol palicu u vozilu koje su ova dva momka koristili pre napada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading