DAVIDU POSLE 50 GODINA BRAKA PREKIPELO PA POČINIO ZVERSKO UBISTVO! Ceo život se prepirao i svađao sa ženom, odlučio se da je ZAPALI - ispolivao je benzinom, a onda je uzeo ĆEKIĆ!

Autor:

Svet

11.02.2024

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa suprugom se upoznao na bogosluženju.

DAVIDU POSLE 50 GODINA BRAKA PREKIPELO PA POČINIO ZVERSKO UBISTVO! Ceo život se prepirao i svađao sa ženom, odlučio se da je ZAPALI - ispolivao je benzinom, a onda je uzeo ĆEKIĆ!

Foto: Profimedia, Shutterstock

David Klark (80) osuđen je na doživotnu kaznu zatvora zbog brutalnog ubistva svoje supruge, koje je šokiralo javnost. Tokom izricanja presude, sudija je naglasio brutalnost čina i duboki bol koji je David nanosio svojoj ženi.

Par, čiji je brak trajao više od 50 godina, upoznao se na bogosluženju i venčao 1968. godine, imao je četvoro dece. Međutim, njihov odnos bio je obeležen čestim svađama i nasiljem, pri čemu je David često maltretirao svoju suprugu.

Tokom suđenja otkriveno je da su se danima pre zločina često svađali, a David je bio u vezi sa drugom ženom i planirao je odlazak na odmor s njom. Na dan ubistva, David je svojoj ženi slagao da će je odvesti na plažu, ali je umesto toga odveo do Sketi Lejna, gde ju je više puta udario čekićem i zapalio benzinom.

Jedan prolaznik je čuo njene krike i pokušao joj je pomoći, ali ga je David odgurnuo i pokušao da pobegne automobilom. Nažalost, njegova supruga je preminula dva dana kasnije u bolnici Moriston.

Njihov sin David Klark Junior izjavio je da su se roditelji često svađali, ali su mislili da se situacija poboljšala tokom godina. Međutim, ovaj zločin je ostavio trajan trag u njihovoj porodici i uzdrmao zajednicu.

Prijavite nasilje!

Zakonska je obaveza svakoga da prijavi nasilje u porodici nadležnoj instituciji. Ako ste doživeli nasilje, pored policije nasilje možete prijaviti i javnom tužilaštvu, centru za socijalni rad i zdravstvenoj ustanovi. Za dobijanje informacija ili potrebe za emotivnom podrškom, možete pozvati SOS telefon.

Bez obzira na to da li ste prijavu za nasilje podneli jednom ili više puta, institucije su dužne da postupaju po svakoj prijavi.

Nasilje možete prijaviti lično, ako ste Vi doživeli nasilje, a takođe može ga prijaviti i član Vaše porodice, prijatelj, komšija i bilo koje drugo lice. Nasilje se može prijaviti lično, u prostorijama institucije, telefonom, pismeno, putem pošte, kao i putem imejla. Prilikom prijavljivanja, možete se predstaviti ili ostati anonimni - u svakom slučaju prijava će biti razmatrana.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading