"TAŠTA ME PRETUKLA, A ŽENA ISPOLIVALA VRELOM KAFOM! Bizarna odbrana imućnog Srbina iz Švajcarske nakon zverskog ubistva svoje suprug: Tvrdi da se ne seća OVOGA

Autor:

Hronika

07.02.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optuženi tvrdi da je izgubio kontrolu zbog provokacija.

"TAŠTA ME PRETUKLA, A ŽENA ISPOLIVALA VRELOM KAFOM! Bizarna odbrana imućnog Srbina iz Švajcarske nakon zverskog ubistva svoje suprug: Tvrdi da se ne seća OVOGA

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Na suđenju u Švajcarskoj, 53-godišnji državljanin Srbije tereti se za brutalno ubistvo svoje supruge nožem. U svojoj odbrani, optuženi je tvrdio da ga je supruga provocirala, a da je izgubio kontrolu nad sobom. Navodno, prethodilo je i fizičko nasilje nad njim od strane tašte tokom njihovog boravka u Srbiji.

Prema rečima optuženog, poseta Srbiji je bila okidač za porodične probleme, gde je njegova tašta navodno fizički napala, preteći da će nastaviti sa nasiljem koje je započela. Takođe, optuženi tvrdi da je saznao da njegova supruga planira razvod braka i da je imala ljubavnika, što je dodatno pogoršalo situaciju.

Detalji suđenja otkrivaju jezive okolnosti zločina

Tokom suđenja, izneti su detalji koji bacaju svetlo na jezive okolnosti ovog zločina. Sudija je istakla da je optuženi prethodno podigao novac sa računa svoje supruge, što je mogući dodatni motiv za zločin. Takođe, otkriveno je da je optuženi slao preteće poruke dva sata pre ubistva, kao i poruke nakon zločina, gde je priznao svoje postupke.

Emotivno suđenje i nedostatak sećanja na zločin


Optuženi je tokom suđenja izrazio emotivnu odbranu, tvrdeći da se ne seća šta se tačno dogodilo tokom zločina. Kroz suze je objasnio da nije mogao da izdrži provokacije, ali nije dao odgovor na pitanje kako je moguće da se ne seća svojih postupaka.

U skladu sa zakonom, sud će pažljivo razmotriti sve dokaze i izjave kako bi doneo pravednu odluku u ovom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading