SRBIN ISKASAPIO NEMICU U DREZDENU! Na Božić mu se zamerila, pa potegao hladno oružje na nju - ubo je tačno u VRATNU ARTERIJU!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

09.01.2024

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin izbo svoju emotivnu partnerku.

SRBIN ISKASAPIO NEMICU U DREZDENU! Na Božić mu se zamerila, pa potegao hladno oružje na nju - ubo je tačno u VRATNU ARTERIJU!

Foto: Shutterstock

U nemačkom gradu Drezdenu, državljanin Srbije je uhapšen zbog sumnje da je, na Božić, izvršio pokušaj ubistva svoje bivše emotivne partnerke, Nemicu (36), tako što ju je ubo nožem u vrat i nanio joj teške povrede.

Incident se dogodio u nedelju ujutru, na Ulici Rudolfštrase u Drezdenu.

- Sumnja se da je on prišao ženi i napao je nožem. Ubo je u vrat i pokušao da pobegne, međutim ptrolaznici su ga videli i uhvatili. Držali su ga do dolaska policije koja ga je odmah uhapsila. Njemu se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju - navode lokalni mediji.

Foto: Shutterstock

Nemačka policija

- U međuvremenu, žena je sa teškim telesnim povredama prevezena u bolnicu. Motiv napada još uvek nije utvrđen, ali se sumnja da su njih dvoje kratko bili u vezi i da je žena tu vezu prekinula - objasnile su kolege iz lokalnih medija. 

Nožem izbo emotivnu partnerku

Prema izveštajima nemačkih medija, napad se desio kada je osumnjičeni prišao ženi i izvršio napad nožem. Pokušao je pobeći, ali su ga prolaznici primetili i zadržali do dolaska policije, koja ga je odmah uhapsila. Žrtva je prevezena u bolnicu sa teškim telesnim povredama.

Motiv napada još uvek nije jasan, ali se sumnja da su osumnjičeni i žrtva bili u kratkoj vezi koju je žena prekinula. Pretpostavlja se da je muškarac možda bio ljut zbog prekida veze i da je odlučio da se osveti na ovaj način.

Osumnjičeni, državljanin Srbije, više puta osuđivan, sada se nalazi u pritvoru u Drezdenu. Detalji i motiv napada biće utvrđeni tokom istrage koja je u toku.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading