IVA SE SMUVALA SA ENDRU TEJTOM, PA ZAMALO OSTALA ZADAVLJENA TOKOM ODNOSA! Sad ne sme da uđe na društvene mreže - porodica htela da je se odrekne! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Svet

06.01.2024

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove optužbe na račun influensera Endru Tejta.

IVA SE SMUVALA SA ENDRU TEJTOM, PA ZAMALO OSTALA ZADAVLJENA TOKOM ODNOSA! Sad ne sme da uđe na društvene mreže - porodica htela da je se odrekne! (FOTO)

Foto: Daniel MIHAILESCU / AFP / Profimedia

Iva, 30-godišnja izvršna direktorka za marketing iz istočnog Londona, tvrdi da ju je Endru Tate gušio dok je bila bez svesti tokom seksa i pretio da će je ubiti.

Upoznala je kontroverznog influensera na društvenim mrežama u avgustu 2014. godine, kada je imala 20 godina. U to vreme, on je radio kao vratar u noćnom klubu, a ona je bila studentkinja.

Iva tvrdi da je seks sa Tejtom, koji je bio saglasan, postao nasilan i hrabro deli svoju priču u novom dokumentarnom filmu "Ja sam Endru Tejt", koji prati uspon i pad ove javne ličnosti.

Foto: TWITTER / Planet / Profimedia

Endru Tejt ispred ogledala

U razgovoru za dokumentarac, ona kaže: "Potpuno sam izgubila svest nakon što me je gušio tokom seksa. Kada sam došla sebi, on je i dalje imao seks sa mnom. Ne znam koliko dugo sam bila bez svesti, ali sam potpuno izgubila svest. Morao je znati da sam postala beživotna. Bila sam zbunjena kada sam se probudila. Zaboravila sam ko sam, ko je on i gde se nalazim.


- Samo sam ležala potpuno nepomično. Bila sam prestravljena. Brinula sam se da će to ponoviti i da se neću probuditi drugi put kada to uradi - rekla je, prenosi The Sun.

Iva se pridružila grupi britanskih žena koje planiraju tužbu protiv Tatea. Sve u svojim kasnim dvadesetim i ranim tridesetim godinama, tvrde da su bile žrtve seksualnog nasilja od strane njega u periodu od 2013. do 2016. godine, dok je živeo u Velikoj Britaniji. Tate, koji je nazvan "najveći mizoginista na svetu, negira sve optužbe.
Republika

Foto: Daniel MIHAILESCU / AFP / Profimedia

Endru Tejt u trenutku hapšenja

U decembru 2022. godine, Endrju (37) i njegov brat Tristan (35) uhapšeni su u njihovoj kući u Bukureštu, u Rumuniji, zbog sumnje da su učestvovali u ljudskoj trgovini, silovanju i formiranju kriminalne grupe radi seksualnog iskorišćavanja žena. Nakon četiri meseca provedenih u "zatvoru infestiranom stenama", pušteni su uz istragu u avgustu. Od tada su optuženi i čekaju datum suđenja. Sve optužbe negiraju, piše britanski tabloid.


Portparol Andrewa i Tristana Tatea izjavio je: "Svi su nevini dok se ne dokaže njihova krivica pred sudom. Braca odlučno negiraju bilo kakvo učešće u zastrašivanju svedoka ili zaveri protiv bilo koga. Sve intimne susrete koje su braća imala sa partnerkama uvek su bili saglasni, i oni žestoko negiraju sve optužbe."

Iva je ispričala kako je bilo teško nastaviti dalje jer je Tate bio "svuda". Čak je izbegavala društvene mreže kako bi ga izbegla. Imala je problema i sa porodicom.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading