ŠTA SE DOGODILO IVANI? Manekenka PALA SA TERASE posle odnosa sa bračnim parom! Smrt se vodila kao slučajna, a onda se desio OBRT

Autor:

Svet

07.02.2024

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasti su u startu eliminisale mogućnost da je ubijena, ali sada stvari izgledaju drugačije

ŠTA SE DOGODILO IVANI? Manekenka PALA SA TERASE posle odnosa sa bračnim parom! Smrt se vodila kao slučajna, a onda se desio OBRT

Foto: daily mail printcreen

Ni sedam godina posle misteriozne smrti lepe holandske manekenke Ivane Smit u Maleziji njena porodica još nije dobila odgovor na najvažnije pitanje:

"Šta joj se dogodilo u Kuala Lumpuru?".

Ivana je te 2017. godine u glavnom gradu Malezije noć provela sa jednim bračnim parom, a onda su je zaposleni ujutro pronašli na balkonu drugog stana.

Ivana Smit pala je sa velike visine i ostala je na mestu mrtva, a malezijska policija brže-bolje označila je njenu smrt kao "slučajnu".

Policija je sprovela istragu razgovarajući s jednim milionerom i njegovom suprugom, osobama koje su poslednje bile te noći u kontaktu sa Ivanom, piše Daily mail.

Oni su kategorički tvrdili da je 18-godišnja manekenka slučajno pala sa 20. sprata luksuzne stambene zgrade. 

Dve godine kasnije, ponovo je otvorena istraga sa sumnjom na nasilnu smrt, koja se nakon niza godina konačno pretvorila u sudsku raspravu koja će početi u oktobru ove godine.

 

 

Te večeri kada je poginula manekena Ivana otišla je u stan bogatog američkog bračnog para. Aleksander, koji je zaradio milione u kriptovalutama, i njegova supruga Luna rekli su policiji da su te večeri imali grupni seks s nesrećnom devojkom. 

"Ivana je bila naša prijateljica i oboje smo imali seksualne odnose s njom", rekla je Luna i dodala kako im se Ivana u stanu pridružila svojevoljno. 

Oboje u glas tvrdili su da su spavali u drugoj sobi kada je ona pala s terase.

U njihovoj krvi nisu pronađeni tragovi droge, ali u njihovom stanu pronađena je odeća manekenke, što opovrgava priču da su mislili da je otišla iz stana.

Ni tada malezijskoj policiji nije bilo ništa sumnjivo. Za to vreme, njena porodica angažovala je nezavisni tim istražitelja koji su odmah uočili da se mnogo toga nije poklapalo u izjavama svedoka, sitnicama koje su zatečene u stanu i okolnostima Ivanine smrti.

Porodica je od 2019. do danas tvrdila i tvrdi da je Ivana ubijena, naglašavajući da je recimo, skandalozno što soba nije bila zapečaćena nakon slučaja i što je bračni par bez ikakvih problema napustio zemlju.

A onda se dogodio ključni detalj zbog kojeg će sada svi na sud. Posle sedam godina.

Holandski patolog Fran de Grot nakon autopsije zaključio je da deo Ivaninih smrtnih povreda ne odgovara povredama kakve se zadobiju u padu s velike visine.

Osim toga, na balkonu na kojem je pronađena nije bilo puno krvi. Po tome je zaključio kako postoji mogućnost da je bila mrtva i pre samog pada.

"Nešto se dogodilo pre pada s balkona. Možda se okliznula, možda ju je neko udario u glavu. Takve modrice su moguće samo ako je osoba još živa", naglasio je.

Komšije iz stana svedočile su kako se te večeri iz prostorije čula i svađa.  

Porodica je podigla građansku tužbu protiv malezijske policije. Prva rasprava je zakazana za oktobar ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading