OTKRIVENO KAD ĆE BRAJANU VOLŠU BITI IZREKNUTA PRESUDA: Evo za šta se sumnjiči, pored ubistva supruge!

Autor:

Hronika

02.02.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražitelji su otkrili da je povukao preko 100.000 dolara sa bankovnih računa svog oca tri meseca nakon očeve smrti 2018. godine.

OTKRIVENO KAD ĆE BRAJANU VOLŠU BITI IZREKNUTA PRESUDA: Evo za šta se sumnjiči, pored ubistva supruge!

Foto: Printscreen/wcvb, Tanjug-AP

Brajan Volš

Brajan Volš, koji se sumnjiči da je ubio svoju suprugu, Beograđanku Anu Volš, osim toga, optužen je i za prevare sa umetninama i trebalo bi da bude osuđen ovog meseca zbog prodaje falsifikovanih slika Endija Vorhola 2016. godine. Iako je priznao krivicu 2021. godine, izricanje presude je odloženo zbog navoda da je ukrao imovinu svog oca.

Optužbe i priznanje krivice

Volš je optužen da je uzeo autentične slike od prijatelja i koristio fotografije da pokuša da proda replike na e-Bay. Istražitelji su otkrili da je povukao preko 100.000 dolara sa bankovnih računa svog oca tri meseca nakon očeve smrti 2018. godine. Iako je priznao krivicu 2021. godine, izricanje presude je odloženo zbog navoda da je ukrao imovinu svog oca.

Odložena presuda i ometanje pravde

Prema informacijama američkih medija, presuda će uslediti nakon dogovora njegovog advokata i tužioca o tome kako optužbe da je Volš krao sa očevog imanja treba da utiču na saveznu kaznu. Advokat i tužilac su izjavili sudiji da žele da iznesu činjenice o ostavinskom pitanju i zatraže od sudije da odluči da li je to predstavljalo ometanje pravde.

Podsetimo, Brajan Volš optužen je za ubistvo supruge Ane Volš u podrumu njihove kuće u mestu Kohaset, predgrađu Bostona. On je nju ubio u podrumu, a potom je njeno telo raskomadao i, kao tvrde u optužnici, bacio na deponiju koja prerađuje otpad.

Nestanak Ane Volš, devojačko Ljubičić, kokja je rođena Beograđanka koja već decenijama živi u SAD, prijavio je prvo njen poslodavac iz Vašingtona, a tek onda suprug.

On je ispičao da je Ana, navodno, otišla iz kuće 1. januara na aerodrom u Bostonu, odakle je trebalo da odleti za Vašington, gde radi u agenciji za prodaju nekretnina. Pošto se nije pojavila ni 3. aprila, njen poslodavac je prijavio nestanak policiji.

Prilikom pretresa kuće u kojoj su živeli, u podrumu su pronađeni tragovi krvi, ali i polomljen nož na kome su bili takođe tragovi krvi, za koje je kasnije utvrđeno da pripada Ani Volš. Prilikom pretrage deponija gde se odlaže đubre iz mesta Kohaset, pronađena je testera sa tragovima krvi, ambalaža od sredstava za čišćenje, zaštitna odela, dokumenta Ane Volš, delovi njenog nakita, kao i torbica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading