SIN ANE VOLŠ OCA UBICU PITAO JEZIVO PITANJE! Njena majka na lekovima: Trebalo je da umrem pre godinu dana!

Autor:

Hronika

08.01.2024

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinu dana od zločina koji i danas intrigira svet i dalje nije razjašnjeno ubistvo lepe Beograđanke.

SIN ANE VOLŠ OCA UBICU PITAO JEZIVO PITANJE! Njena majka na lekovima: Trebalo je da umrem pre godinu dana!

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Milanka Ljubičić(70), majka Beograđanke Ane Volš(38) agenta za nekretnine, koja se i dalje zvanično vodi kao nestala od 1. januara prošle godine, uprkos tome što se Amerikancu Brajanu Volšu(48)sudi za zversko ubistvo supruge Ane, živi na antidepresivima i za Republiku kaže da žali što nije umrla pre godinu dana.

Foto: Društvene mreže

MIlanka Ljubičić majka Ane Volš

I danas tvrdi da joj ništa nije jasno u vezi sa Aninim nestankom i da se i dalje nada da će se ona pojaviti odnekuda, a da njen zet nije monstrum ubica koji je tri "zlatna sina"ostavio bez majke. Takođe, majka nestale Ane iščekuje nastavak suđenja na kojem bi uskoro trebalo da budu dostavljeni rezultati DNK veštačenja tragova za koje se sumnja da su Anini ostaci koje je osumnjičeni Volš bacio na deponiju, nakon što je raskomadao njeno telo u podrumu porodične kuće i bacio ga u kontejner uz njenu garderobu i asesoare koje je imala kod sebe. Na poslednjem ročištu pred kraj godine, naglašeno je u sudu da je državna kriminalistička laboratorija, završila obradu DNK tragova, ali da ti rezultati nisu stigli u sud i dalje, kao i da su neki tragovi lošeg kvaliteta i da ne mogu da se analiziraju. 

- Kao da živim u košmaru. Ništa nije potvrđeno, a deteta mi nema. Ništa ne znam. I ranije sam bila mnogo bolesna, ali proteklih godinu dana ne znam za sebe. Moj život je beznačajan. Trebalo je da umrem u decembru pre godinu dana i da ne znam za Anin nestanak. Sekiram se za unuke koji su ostali bez majke koja je bila izuzetno vezana za njih i radila za njihovu budućnost mukotrpno - rekla je Milanka za Republiku. 

 

Foto: printskrin/facebook

Ane Volš je rodila Brajanu tri prelepa dečaka

Nesrećna majka koja je i Anu i njenu stariju sestru Aleksandru pustila u ranoj mladosti da odu iz roditeljskog doma i da nađu sreću van Srbije u čitavom užasu, postala je spokojnija u vezi sa trojicom unuka starih 3, 5 i 7 godina, kada ih je uzela njena druga ćerka i odvela u Kanadu sa suprugom im pružila dom i ljubav uz sopstvenu decu  

- Deca su kod tetke i teče nastavila da žive i da se obrazuju. Oni im nadokanđuju ljubav, brigu i pažnju, ali dvojica Aninih starijih sinova su svesni da nemaju majku uz sebe i pate. Otac im je u zatvoru. Ostali su siročići preko noći - rekla je Milanka. 

Pošto se njena starija ćerka Aleksandra protivi tome da njena majka istupa u javnosti i govori o Aninom nestanku i suđenju za njeno ubistvo Milanka kratko poručuje da ne zna ništa novo, dok njena prijateljica kaže da Anina majka živi da sazna istinu. 

- Milanka mi je rekla da očekuje da joj zet konačno prizna šta se desilo sa Anom i šta joj je uradio. Prati sve vesti i stalno iščekuje da joj ćerka iz Kanade javi da je nešto saznala u vezi sa sestrinim nestankom. Teško joj je bilo da poveruje da je Brajan monstrum koji je ubio ženu, a njoj je uvek bio dobar zet i činilo se da bez Ane ne bi mogao dalje - ispričala je Milankina prijateljica. 

Foto: Tanjug/AP

Brajanu Volšu se sudi za smrt supruge

Inače, Brajan Volš je ostao bez advokata Trejsi Miler koja se povukla ne želeći javno da otkrije svoje razloge za to, a u međuvremenu je dobio novog.

Podsetimo, nestanak Ane Volš prijavili su njen muž i poslodavac u sredu, tri dana nakon što je navodno poslednji put viđena. Članovi porodice poslednji put su je videli oko 4 sata ujutru 1. januara, kada je trebalo da ode na aerodrom "Logan" u Bostonu, odakle je hvatala let za Vašington, gde je radila u agenciji za nekretnine. Ana nije stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.

Kada je policija zakucala na Brajanova vrata, pretvarao se da ne zna ništa o njenom nestanku i danima je glumio ucveljenog supruga, sve dok nije i zvanično osumnjičen za zločin koji negira da je počinio. Volš je uhapšen zbog ometanja pravde, a optužen je i za ubistvo supruge Ane, kao i za nepropisan prenos ljudskog tela. On se tereti da je ubio Anu dok su njihova deca spavala na spratu, pa da je potom njeno telo raskomadao, a delove tela bacio na nekoliko mesta u okolini Kohaseta kraj Bostona gde su živeli. Navodno je utvrđeno i da je na internetu pretraživao kako da se otarasi tela na najlakši način i izbegne krivicu. 

Republika

Foto: Prinstkrin/Instagram/anawalshe

Ana je volela Beograd i više puta godišnje je obilazila majku koja joj je povremeno i išla u posete

Zašto si mi ubio mamu?

Uoči Nove godine Milanka je ispričala zada je Brajana sin preko telefona pitao zašto mu je ubio majku. 

- Zvao je sinove iz pritvora i svima je čestitao rođendane. Ono što me najviše boli jeste trenutak kada ga je srednji sin upitao: "Zašto si mi ubio mamu?". Brajan je zaćutao, a moj unuk mu je još tri puta ponovio to pitanje, a njegov odgovor je bio: "Nije bilo baš tako" - rekla je Milanka.

Baka dečaka je ranije rekla da su u noći nestanka majke oni bili u kući i da postoji mogućnost da mogu pomoći istrazi.

- Moji unuci su bili kući te noći. Ali, jedno najstariji unuk kojima sedam godina možda može i da kaže da je nešto video. Ova dvojica su još uvek mali - rekla je ona.

Foto: Instagram/YouTube/Printscreen

Istražitelji su na deponijama širom okruga navodno našli Anine ostatke

Traži smrtnu kaznu za zeta

Uprkos tome što Milanka gaji nadu da je njena ćerka živa, ne isključuje mogućnost da je njen zet Brajan usmrtio Anu iako je strahovito muči ta pomisao. 

- Ako je Brajan zaista ubio moju ćerku, želim da dobije najstrožu kaznu! Kao tašta bih bila za smrtnu kaznu! - rekla je ranije Milanka.

Foto: facebook/google maps/screenshot

Kuća u Kohasetu koju su Ana i Brajan iznajmljivali za porodični život u dužem periodu i iz koje je nestala

Svekrva je Ani "kopala jamu"

Milanka je priznala da su između njene ćerke i njene svekrve postojale razmirice, odnosno da joj se Ana žalila na Brajanovu majku.  

- Dajana je stalno huškala Brajana protiv Ane, kljucala mu je mozak i ko zna kako je on to obrađivao. Brajan je pričao Ani o tome, mada možda ne sve. Čudno je da mene nije upoznao sa majkom nikada iako sam bila više puta kod njih. Ana mi je rekla da je njenoj svekrvi smetalo što je njena snaja mlada, a toliko uspešna i da može da ga iskoristi i ostavi. Čak mu je govorila da deca nisu njegova. Navodila je da im je najmlađi sin plav, a da niko nije od njih takav. Ulivala mu sumnju, bez ikakvog razloga -  ispričala je Milanka ranije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
nurija

08.01.2024 17:33

po milankinoj izjavi sadasnjoj i prosloj milanka sigurno zna istinu i ona krije istinu verujem daje ana vols ziva a zastose krije nemogu da predstavim jedino ako nije rec o bogatstvu mozdaje ana i u beograu kojaje neprepoznata izvrisi tajnu opraciju to vrlo lako moze dase desi