STIŽU PONUDE IZ ENGLESKE I ITALIJE ZA MITROVIĆA! Evo ŠTA Al Hilal misli O TOME!

Autor:

Sport

08.01.2024

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvrsne partije dovele su do brojnih ponuda.

STIŽU PONUDE IZ ENGLESKE I ITALIJE ZA MITROVIĆA! Evo ŠTA Al Hilal misli O TOME!

Foto: Al Hilal

Otišao je Aleksandar Mitrović kao rasan golgeter iz Evrope u Al Hilal, a posle samo pet meseci dokazao je da se radi o čak i boljem špicu nego što je to fudbalska javnost smatrala.

Nakon sjajnih mečeva u Engleskoj, u Saudijskoj Arabiji samo održava formu i reputaciju vrsnog centarfora koju je odavno stekao. Zajedno sa Sergejem Milinković-Savićem drži Al Hilal u vrhu Pro lige, odveo ih je i dalje u AFC Ligi šampiona, pa ne čudi što se već spekuliše da su evropski timovi zainteresovani da ga vrate nazad.

Bivši igrač Fulama u Saudijskoj Arabiji ima impozantan učinak od 17 pogodaka na isto toliko mečeva u domaćem šampionatu, čemu je pridodao i četiri asistencije. U tamošnjoj Ligi šampiona ima još pet golova i asistenciju na šest susreta.

 

 

Prema informacijama turskog insajdera Ekrema Konura, pojedini klubovi iz Serije A i Premijer lige planiraju da pošalju zvanične ponude na adresu njegove sadašnje ekipe u zimskom prelaznom roku.

Isti izvor tvrdi da Al Hilal svakako neće prihvatiti niti jednu i da će srpski napadač sigurno ostati u klubu.

To je sasvim logičan sled okolnosti s obzirom na to kakav mu je učinak, uz dodatak da ima zaista astronomsku platu koje bi se retko ko u ovom momentu odrekao.

Videćemo hoće li se ipak nešto menjati u stručnom štabu Saudijaca kada je u pitanju povratak Mitrovića na Stari kontinent.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading