TAČNO U 20 ČASOVA, NA INICIJATIVU DODIKA I VUČIĆA: Sinhronizovani vatromet sutra u gradovima Republike Srpske i u Beogradu

Autor:

Vesti

08.01.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centralni deo proslave Dana Republike Srpske planiran je za sutra, gde će biti dodeljena odlikovanja najzaslužnijim institucijama i pojedincima.

TAČNO U 20 ČASOVA, NA INICIJATIVU DODIKA I VUČIĆA: Sinhronizovani vatromet sutra u gradovima Republike Srpske i u Beogradu

Foto: Instagram

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, i predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, postigli su dogovor o organizaciji sinhronizovanog vatrometa koji će se održati sutra u 20 sati u svim gradovima Republike Srpske i u Beogradu. Ovaj događaj označava završetak najimpresivnije proslave rođendana Republike Srpske do sada, koja se ove godine obeležava pod sloganom "Simbol slobode", potvrđeno je iz Kabineta predsednika Republike Srpske za RTRS.

Obeležavanje Dana Republike Srpske započelo je danas polaganjem venaca i cveća na spomen obeležjima posvećenim onima koji su najzaslužniji za stvaranje i odbranu Srpske. Sledile su Svečana akademija i prijem u Administrativnom centru Republike Srpske u Banjaluci.

Centralni deo proslave Dana Republike Srpske planiran je za sutra, gde će biti dodeljena odlikovanja najzaslužnijim institucijama i pojedincima. Program će uključivati svečani defile, koncerte, predstave i druge prigodne manifestacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (44)

Loading
Bubi

08.01.2024 16:54

Podrška obeležavaju Dana Republike Srpske je veoma značajna za jačanje odnosa između ovih dveju zemalja!

Lidija

08.01.2024 16:58

Srećan praznik želimo našem narodu u Republici Srpskoj.

Sanja

08.01.2024 16:59

Proslava Dana Republike Srpske pokazuje da se ova zajednica ponosi svojom istorijom i tradicijom, a vatromet će biti savršen završetak svečanosti.

Sanja

08.01.2024 17:00

Srbija se nikada nece odreci Republike Srpske i nastavice da pomaze srpski narod ma gde god on ziveo.