"U KOLIMA UVEK IMAM KUHINJSKE HVATALJKE": Tiktokerka otkrila GENIJALAN trik i za tili čas postala POPULARNA! (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

08.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj genijalan trik su mnoge žene preuzele.

"U KOLIMA UVEK IMAM KUHINJSKE HVATALJKE": Tiktokerka otkrila GENIJALAN trik i za tili čas postala POPULARNA! (VIDEO)

Foto: TikTok/printscreen

Tiktokerka iz Australije Britani Neš, postala je viralana zahvaljujući svom neobičnom otkriću - kuhinjske hvataljke kao obavezan dodatak za automobil. 

Njen snimak na TikToku privukao je pažnju mnogih vozača širom sveta, a razlog zašto Britani ne može da zamisli vožnju bez ovog neobičnog dodatka je veoma zanimljiv.

- Znaš, kada dođeš do onih rampi za parkiralište i oni imaju mali automat za karte, nikada ne mogu da se približim automatu za karte bez mojih zgodnih malih hvataljki - rekla je. 

Njena veština korišćenja hvataljki kako bi došla do karte iz automata izazvala je smeh kod mnogih, ali je istovremeno i izazvala divljenje kod drugih vozača. Mnogi su je okarakterisali kao "genijalnu" zbog ovog jednostavnog, ali efikasnog rešenja za problem na koji mnogi nisu ni pomislili.

 

 


Klešta za život - nova oprema za svaki automobil?

Nakon objavljivanja ovog videa, mnogi korisnici TikToka su se složili da je ovo zaista genijalno rešenje, a neki su čak izrazili želju da i sami nabave par kuhinjskih hvataljki za svoje automobile. Neki su čak priznali da su se prvobitno nameravali rugati ovom neobičnom dodatku, ali su promenili mišljenje kada su shvatili koliko je zapravo praktičan.

Nova era automobilskih dodataka: Pametnije umesto teže

Ovaj slučaj nas podseća na staru izreku "Radi pametnije, a ne teže" i pokazuje nam da ponekad najbolja rešenja mogu biti jednostavna i neobična. Britani Neš je svojom inovacijom postala inspiracija mnogima da razmišljaju van uobičajenih okvira i da traže jednostavna rešenja za svakodnevne probleme.

Dakle, možda je vreme da i vi razmislite o nabavci svojih kuhinjskih hvataljki za automobil, jer ko zna kada bi vam ova neobična oprema mogla zatrebati.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading