MAJKA ANE VOLŠ OČAJNA ZA SUDBINOM ĆERKE: DA LI JE UBIJENA ILI JE ŽIVA? Brajan zvao decu i poručio im OVO!

Autor:

Hronika

31.12.2023

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpotresnijih momenata u ovoj porodičnoj drami jeste trenutak kada je Brajan zvao svoje sinove iz pritvora i svakome od njih čestitao rođendane.

MAJKA ANE VOLŠ OČAJNA ZA SUDBINOM ĆERKE: DA LI JE UBIJENA ILI JE ŽIVA? Brajan zvao decu i poručio im OVO!

Foto: TV Pink/printscreen

Majka Ane Volš, Milanka Ljubičić, otvorila je dušu za "Blic", i otkrila detalje o tragediji koja je zadesila njenu porodicu. Nestanak Ane pre tačno godinu dana, u novogodišnjoj noći, ostavio je porodicu u neizvesnosti i tugi. Nakon opsežne potrage, Anino telo nije pronađeno, a ubrzo je otkrivena jeziva istina - njen suprug, Brajan Volš, optužen je za njeno ubistvo.

Milanka ističe da je godinu dana provela u neizvesnosti, pokušavajući da sazna istinu o sudbini svoje ćerke. Iako su dokazi koje je prikupilo američko tužilaštvo optužujući, ona ne gubi nadu da je Ana živa. Svakodnevno se bori sa neizvesnošću, ističući da želi samo pravu istinu o svojoj ćerki.

Jedan od najpotresnijih momenata u ovoj porodičnoj drami jeste trenutak kada je Brajan zvao svoje sinove iz pritvora i svakome od njih čestitao rođendane. Srednji sin je hrabro postavio pitanje koje je razotkrilo bolnu istinu, dok su najmlađi sinovi i dalje previše mali da bi razumeli sve što se događa. Milanka se brine za unuke i brani svoje pravo da veruje u mogućnost da je Ana negde živa.

Milanka otkriva detalje o porodičnom životu Ane i Brajana, ističući da je njen zet, iako optužen za ubistvo, ipak bio voljen od strane njegove supruge. Ona se suočava sa teškim pitanjima koja je muče, pokušavajući da shvati šta se zaista dogodilo te noći.

Nestanak Ane ostavio je i decu u teškoj situaciji, a Milanka otkriva da je sada briga o njima prepuštena Aninoj starijoj sestri. Deca su postala siročići u jednom danu, a cela porodica se bori sa posledicama ove tragične situacije.

Milanka se suočava sa svojim kajanjem što nije otišla kod Ane kada je primetila Brajanovo neraspoloženje, ali istovremeno naglašava da su sve spekulacije i tračevi koji kruže potpuno neosnovani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading