NEMAC I ADVOKATICA OSUMNJIČENI DA SU UBILI BOGATOG HRVATA! Čovek se vodio kao nestao od 2022.! PODELILI 400.000 EVRA!

Autor:

Svet

27.02.2024

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema saopštenju iz zagrebačke policije, 61-godišnja osumnjičena je falsifikovala isprave kako bi, u svojstvu punomoćnika prodavca, prodala poslovni prostor u Dubrovniku.

NEMAC I ADVOKATICA OSUMNJIČENI DA SU UBILI BOGATOG HRVATA! Čovek se vodio kao nestao od 2022.! PODELILI 400.000 EVRA!

Foto: Shutterstock

Zagrebačka policija je uspela da razreši ubistvo 58-godišnjaka čiji je nestanak prijavljen 2022. godine. Osumnjičeni za ovo krivično delo su 57-godišnji Nemac koji živi u Hrvatskoj i 61-godišnja žena. Oni se sumnjiče da su zajedničkim delovanjem planirali prikrivanje prodaje nekretnine oštećenog, s namerom da zadrže protivpravnu imovinsku korist od čak 400.000 evra.

Prema saopštenju iz zagrebačke policije, 61-godišnja osumnjičena je falsifikovala isprave kako bi, u svojstvu punomoćnika prodavca, prodala poslovni prostor u Dubrovniku za pomenuti iznos. Ovim činom je pribavila znatnu imovinsku korist za sebe i za osumnjičenog 58-godišnjaka.

Navodi se da su Nemac i 61-godišnjakinja namamili oštećenog u iznajmljeni stan, gde su ga usmrtili kako bi prikrili prodaju njegove nekretnine i zadržali znatnu protivpravnu imovinsku korist. Ova surova taktika otkriva duboku povezanost osumnjičenih u izvršenju ovog zločina.

Nakon složenih istraga, policija je uspela da razotkrije ovaj zločin i osumnjičene privela pravdi. Njih dvoje su međusobno podelili protivpravno stečenu imovinu, ali je zahvaljujući naporima policije pravda konačno zadovoljena.

Ukupno, ovaj slučaj predstavlja zapanjujući primer pohlepe i brutalnosti, ali isto tako i primer uspešne akcije policije u rasvetljavanju ovakvih zločina.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading